Αποθεώθηκε από το κοινό ο Σάκης Ρουβάς! Φωτογραφίες λίγο μετά το τέλος της παράστασης

Στο κατάμεστο Ευριπίδειο Θέατρο Σαλαμίνας πραγματοποιήθηκε η πρώτη work in progress παράσταση με πρωταγωνιστή τον Σάκη Ρουβά. Ο τραγουδιστής ως θεός Διόνυσος αποθεώθηκε από το κοινό που έσπευσε από πολύ νωρίς να τον θαυμάσει στις “Βάκχες” του Ευριπίδη.

/

Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα για τον Σάκη με την συμμετοχή του στο συγκεκριμένο έργου καθώς το θέατρο ήταν κάτι που ήθελε πολύ καιρό να κάνει αλλά και γιατί βρίσκεται δίπλα σε καταξιωμένους και έμπειρους ανθρώπους του χώρου.

/

Με τις σκηνοθετικές οδηγίες του Δημήτρη Λιγνάδη που πρωταγωνιστεί κιόλας στην παράσταση καθώς και την παρουσία της σπουδαίας Ρούλας Πατεράκη στον ρόλο του Τειρεσία, του Γιάννη Καρατζογιάννη ως Κάδμο και του Δημήτρη Πασσά που υποδύθηκε τον Πενθέα, ο Σάκης κέρδισε το προσωπικό του στοίχημα!

/
Ο δήμαρχος Σαλαμίνας δεν θα μπορούσ ενα λείπει από την παράσταση

Το θερμό χειροκρότημα των θεατών την στιγμή της υπόκλισης ήταν αυτό που δικαίωσε όλους τους συντελεστές που όλο αυτό το διάστημα δουλεύουν για την παράσταση με σκοπό να την ταξιδέψουν σε όλα τα αρχαία θέατρα της Ελλάδας. (Δες εδώ όλους τους σταθμούς της περιοδείας) Χαρακτηριστικό όμως είναι και το ότι η παράσταση διεκόπη πολλές φορές από τις επευφημίες του κοινού που άγγιξε τις 5.000

/
Γιάννης Καρατζογιάννης-Ρούλα Πατεράκη-Σάκης Ρουβάς-Δημήτρης Λιγνάδης-Εύα Νάθενα

Ο Σάκης έχει συνηθίσει όπου εμφανίζεται να προκαλεί πανικό. Άλλωστε η ημίγυμνη εμφάνισή του, που παρέπεμπε σε αρχαίο θεό, αναδείκνυε το καλογυμνασμένο σώμα και δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τις “ρουβίτσες”. Αυτή τη φορά όμως το χειροκρότημα ήταν μαγικό! “Είμαι ο πιο ευτυχισμένος καλλιτέχνης του κόσμου σήμερα. Είμαι πάρα πολύ τυχερός γιατί είμαι δίπλα σε τόσο σπουδαίους καλλιτέχνες”, δήλωσε λίγο μετά το τέλος της παράστασης.

/

Χθες έζησα μια μαγική εμπειρία. Πιστεύω οτι θα συνεχίσουμε με την ίδια δύναμη. Σας ευχαριστώ!” έγραψε ο τραγουδιστής στην επίσημη σελίδα του στο facebook, την επόμενη μέρα της παράστασης.

Η παράσταση ξεκινά την πανελλαδική περιοδεία της, από την Αλεξανδρούπολη, την Πέμπτη 11 Ιουλίου, και συνεχίζει με τη επίσημη πρεμιέρα της, στις 13 & 14 Ιουλίου, στο Φεστιβάλ Φιλίππων. Αξίζει να σημειώσουμε ότι υποστηρίζει, στην πανελλαδική της περιοδεία, το νέο έργο του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ, την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών “Όραμα ΕΛΠΙΔΑΣ”, προσφέροντας μέρος των εσόδων από τα εισιτήριά της. Ο Σάκης άλλωστε ως αγγελιοφόρος της ΕΛΠΙΔΑΣ φροντίζει σε κάθε του βήμα να ενισχύει τους σκοπούς της.

Read More

And More