Με νέο look και νέο tattoo! Ποια Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι;

Το καλοκαίρι πέρασε όμορφα και δημιουργικά για τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Φαίνεται άλλωστε και από την ανανεωμένη και λαμπερή εμφάνιση της! Η τραγουδίστρια αποφάσισε μετά από αρκετό καιρό με ξανθά μαλλιά να τα κάνει καστανά. Ακόμα, πρόσθεσε στην συλλογή με τα τατουάζ της ένα ακόμη σχέδιο…

Το νέο της τατουάζ στολίζει εδώ και λίγες εβδομάδες το μπράτσο της και σίγουρα έχει ξεχωριστή σημασία για εκείνη, όπως άλλωστε και τα υπόλοιπα που έχει! Η Νατάσα έχει μεγάλη αγάπη στα τατουάζ και το νέο της απόκτημα το είδαμε σε μια από τις εμφανίσεις που έκανε το καλοκαίρι…

Η τραγουδίστρια συνδύασε τις καλοκαιρινές της διακοπές με συναυλίες ανά την Ελλάδα ενώ παράλληλα ετοίμαζε και τη νέα της δισκογραφική δουλειά!

Το πρώτο τραγούδι από το καινούριο της CD έχει ήδη κυκλοφορήσει και πρόκειται για μία μπαλάντα με τίτλο “Ακόμα Σ’ αγαπώ”. Στη νέα της δισκογραφική δουλειά τη μουσική έχει γράψει ο σημαντικότερος Έλληνας συνθέτης, ο Αντώνης Βαρδής και τους στίχους ο καταξιωμένος στιχουργός Βασίλης Γιαννόπουλος.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερο ξεκίνημα στη συνεργασία της με την MINOS – EMI/ A UNIVERSAL MUSIC. Να αναφέρουμε ακόμα ότι την επιμέλεια της παραγωγής του δίσκου έχει αναλάβει ο παραγωγός πολλών μεγάλων επιτυχιών και στενός συνεργάτης της Νατάσσας Θεοδωρίδου, Γιάννης Δουλάμης.

Read More

And More