Δ. Βανδή: Ποζάρει για τη νέα collection των ρούχων που σχεδιάζει!

Δυναμικά έχει μπει στο χώρο της μόδας η Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια αποφάσισε να μοιραστεί το μοναδικό της στιλ μέσα από τα ρούχα που η ίδια σχεδιάζει. Το εγχείρημά της αυτό είναι κάτι που της έδωσε μεγάλη χαρά και η πρώτη collection γνώρισε ιδιαίτερη επιτυχία.

Φυσικά, η Δέσποινα και η ομάδα της δεν άργησαν να ετοιμάσουν και τη νέα συλλογή με τις προτάσεις τους για το χειμώνα 2013 -2014.

Σε αυτές κυριαρχεί ο συνδυασμός του λευκού και του μαύρου, που είναι all time classic καθώς και το animal print αλλά και οι μωβ αποχρώσεις.

Επιλογές cheap για πολύ chic στιλ! Μάλιστα, η Δέσποινα έκανε πρόσφατα την επίσημη φωτογράφιση για τα ρούχα της που απευθυνονται σε γυναίκες που αγαπούν την κομψότητα και τη φινέτσα!

Η Δέσποινα ποζάρει με άνεση στο φακό σε ρόλο μοντέλου αναδεικνύοντας με το καλλίγραμμο σώμα της κάθε κομμάτι της συλλογής!

Παράλληλα, η Δέσποινα ετοιμάζει την κυκλοφορία του νέου της δίσκου με τραγούδια τα οποία διαλέγει ένα ένα εδώ και αρκετό καιρό. Θα είναι μία δουλειά στην οποία, για πρώτη φορά μετά από χρόνια, δεν της έχει γράψει κομμάτια ο Φοίβος. Η τραγουδίστρια έχει μπει στην τελική ευθεία ενώ σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει πρόβες και για την συνεργασία της στην πίστα με τον Νότη Σφακιανάκη.

Read More

And More