Ευαγγελία Αραβανή: “Με ενόχλησε που στην αρχή της σχέσης μας με τον Ηλία δεχτήκαμε πόλεμο”

Ισορροπημένη και ευτυχισμένη δηλώνει η Ευαγγελία Αραβανή στο πλευρό του αγαπημένου της Ηλία Βρεττού. Το ζευγάρι πλέον μιλά ανοιχτά για την σχέση του και το μοντέλο εξηγεί στο περιοδικό ΕΓΩ!Weekly ότι στην αρχή είχαν δεχτεί πόλεμο! Ακόμα, η Ευαγγελία αποκαλύπτει τι είναι αυτό που αγαπάει περισσότερο στον τραγουδιστή αλλά και το αν συγκατοικούν…

Ο Ηλίας Βρεττός τόνισε πρόσφατα πως καμαρώνει πολύ για εσένα. Μάλιστα στην τελευταία του συνέντευξη στο ΕΓΩ!Weekly δεν έκρυψε ότι αισθάνεται ισορροπημένος και ευτυχισμένος.
Και εγώ έτσι αισθάνομαι, γι’ αυτό άλλωστε είμαστε και καλά. Εδικά στην αρχή της σχέσης μας με τον Ηλία δεχτήκαμε έντονο πόλεμο χωρίς λόγο. Δεν ξέρω γιατί. Με καταλαβαίνει, τον καταλαβαίνω, τον θαυμάζω και επίσης τον καμαρώνω.

Τι αγαπάς περισσότερο στον Ηλία;
Ότι είναι αυθεντικός άνθρωπος και καθόλου δήθεν. Είναι ένα απλό και καλό παιδί.

Ανέφερες ότι στην αρχή της σχέσης δεχτήκατε πόλεμο. Σε ενόχλησε;
Με ενόχλησε και με στεναχώρησε. Τόσο εγώ όσο και ο Ηλίας δεν θέλουμε να προκαλούμε με την προσωπική μας ζωή. Καλώς ή κακώς, από την αρχή του δεσμού μας όλοι ενδιαφέρθηκαν να μάθουν περισσότερα πράγματα. Αυτό που ίσως σόκαρε περισσότερο είναι ότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα βλέπαμε φωτογραφίες από προσωπικές μας στιγμές, ενώ πραγματικά δεν είχαμε πάρει χαμπάρι κανέναν άνθρωπο να βρίσκεται στο χώρο όπου ήμασταν. Το πιο ενοχλητικό είναι πως έξω από το σπίτι σου μπορεί να βρίσκεται ένας παπαράτσι και να μην ον δεις ποτέ.

Πολλοί είπαν ότι πουλάτε ουσιαστικά τη σχέση σας, αν και αρχικά, αν δεν κάνω λάθος, δεν θέλατε σε καμία περίπτωση να τη δημοσιοποιήσετε.
Μα ούτε στο παρελθόν πούλησε κανείς από τους δύο μας την προσωπική του ζωή. Δεν ξέρω γιατί το ανέφεραν. Ίσως γιατί δεν τους κάναμε τη χάρη να βγούμε μόνοι μας να το φωνάξουμε.

Έχετε συζητήσει το ενδεχόμενο να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα τη σχέση σας; Θέλετε να παντρευτείτε;
Όχι. Δεν έχουμε κουβεντιάσει τίποτα από αυτά. Ζούμε το σήμερα και περνάμε πολύ όμορφα.

Συγκατοικείτε;
Εγώ έχω το σπίτι μου κι εκείνος το δικό του, αλλά είμαστε πολύ συχνά μαζί.

Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ! Weekly που κυκλοφορεί

Read More

And More