Κ. Σπυροπούλου: Τα περιττά κιλά που πήρε, πώς τα έχασε και το πρόβλημα υγείας

Έχει καταφέρει όλοι να ασχολούνται με εκείνη παρόλο που είναι λίγο καιρό μπροστά από τις κάμερες. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φωτογραφίζεται αυτή τη φορά για το περιοδικό ΕΓΩ! Weekly και μιλάει για την εκπομπή και την παρέα του “Μες την καλή χαρά”, για το πρόσφατο υγείας που αντιμετώπισε, τα περιττά κιλά που πήρε και πως τα έχασε αλλά και για τις φοβίες και τις ανασφάλειες που έχει.

Για τη συνεργασία της με την Κατερίνα Καραβάτου
Η Κατερίνα είναι ένας άνθρωπος εξαιρετικά δημιουργικός και από την πρώτη στιγμή ήταν θετική για τη συνεργασία μας. Μπορώ να βασιστώ πάνω της, αποπνέει μια ειλικρίνεια

Για τον Ευθύμη Ζησάκη και τον Παύλο Σταματόπουλο
Με τον Ευθύμη είμαστε πολύ κοντά ηλικιακά. Έχει μια ηρεμία που στη μεταδίδει. Είναι πολύ αισιόδοξος και μου φτιάχνει πάντα το κέφι, καθώς έχει μια ηρεμία που στη μεταδίδει. Θα τον χαρακτήριζα ήρεμη δύναμη. Και με τα δύο νέα μέλη της παρέας, καθώς και με τον Παύλο έχουμε πολύ καλές σχέσεις και μακάρι να διαθέταμε παραπάνω ελεύθερο χρόνο όλοι μας για να τα λέγαμε.

Για τις φοβίες και τις ανασφάλειές της

Φαντάζομαι πως δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη νιώθει ή να μην έχει νιώσει κάποια στιγμή στη ζωή του ανασφάλεια. Δεν θα αποτελέσω εξαίρεση, ειδικά σε μια εποχή δύσκολη που δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει. Παρ’ όλα αυτά, προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη και να έχω στη ζωή μου πάντοτε εναλλακτικές λύσεις για να μη φτάνω σε αδιέξοδα. Το μέτρο, επίσης, και η ισορροπία ως στάσης ζωής πιστεύω πως με προστατεύουν από τυχόν φοβίες μου».



Για το πρόβλημα υγείας

Το σώμα μου επανήλθε στην κατάσταση που βρισκόταν παλιότερα, προτού αντιμετωπίσω το πρόβλημα υγείας που με ταλαιπώρησε. Ακολουθώ μια ισορροπημένη διατροφή, χωρίς να στερούμαι κάτι και η γυμναστική είναι πλέον βασικό κομμάτι στη ζωή μου

Για τα περιττά αυτά κιλά
Τα κιλά ήταν το τελευταίο πράγμα που με απασχολούσε εκείνη την περίοδο. Ήμουν τόσο αγχωμένη και ταλαιπωρημένη από αυτό που περνούσα που δεν έδινα τόσο σημασία στο κομμάτι της εξωτερικής μου εμφάνισης. Ήθελα μόνο να τελειώσει. Ευτυχώς όλα αυτά αποτελούν παρελθόν.

Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ! Weekly που κυκλοφορεί

Read More

And More