Δ. Νομικού: Δεν έχω άγχος μην με εντοπίσει φωτογραφικός φακός με κάποιο νέο φλερτ!

Από το 2007 που φόρεσε το στέμμα της Σταρ Ελλάς μέχρι σήμερα αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μας τηλεοπτικά πρόσωπα. H Δούκισσα Νομικού φέτος κατάφερε να στρέψει όλα τα βλέμματα επάνω τις με την συμμετοχή της όχι μόνο στο ” Όλα Τρέλα” αλλά και στο Dancing with the stars. Δέχτηκε έντονη κριτική και πικρόχολα σχόλια και δεν διστάζει να μιλήσει για αυτά αλλά και για άλλα πολλά στο περιοδικό ΤV ΕΘΝΟΣ και την Νάνσυ Νικολαϊδου . Σε γενικές γραμμές πάντως η όμορφη παρουσιάστρια του χορευτικού show του ΑΝΤ1 κάνοντας απολογισμό δηλώνει ευχαριστημένη από την χρονιά που έφυγε. “Συνειδητοποίησα ότι το 2013 ήταν για μένα- επαγγελματικά η καλύτερη χρονιά. Όσο περίεργο και αν ακούγεται αυτό, στις δύσκολες εποχές που ζούμε, στάθηκα τυχερή.”, αναφέρει χαρακτηριστικά.



Το “Dancing” ήταν τελικά η μεγάλη τηλεοπτική ευκαιρία; Σου έδωσε ώθηση;

Το ” Dancing” δεν ήταν απλώς μια μεγάλη τηλεοπτική ευκαιρία για μένα, ήταν ένα όνειρο που ήθελα να ζήσω. Και ξαφνικά, φέτος, χωρίς να το περιμένω, το ζω και το χαίρομαι, γιατί έγινε πραγματικότητα. Δεν ξέρω εάν μου έδωσε ώθηση ή όχι, αυτό θα φανεί στο τέλος, ξέρω όμως πως δεν θέλω να τελειώσει!

Υπήρξε στιγμή που το φοβήθηκε;

Ούτε ένα δευτερόλεπτο δεν σκέφτηκα κάτι τέτοιο. Το ήθελα πολύ, που ο φόβος δεν μπήκε ούτε μια στιγμή στο μυαλό μου. Από τη μια έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που στήνουν ένα τόσο μεγάλο σόου και από την άλλη δεν με φοβίζουν τα δύσκολα-απεναντίας, με πεισμώνουν.

Με όλα αυτά που ακούγονταν για σένα υπήρξε έστω μια στιγμή που να το μετάνιωσες που είπες το “ναι”;

Μα είναι δυνατόν; Όχι. Και για να λέμε τη αλήθεια δεν ακούστηκε κάτι τόσο φοβερό ή μη αναμενόμενο.

Ξεκίνησες στη showbiz από πολύ μικρή. Από την πρώτη μέρα, πόσο έχεις αλλάξει;
Έχω μάθει να δουλεύω ασταμάτητα, να λέω “ναι” σε νέες προκλήσεις, να μην είμαι τόσο ντροπαλή όσο ήμουν στα 18μου, να μην κοκκινίζω τόσο εύκολα και να κρατάω μικρό καλάθι…Δεν εμπιστεύομαι τους πάντες πλέον, έχω γίνει καχύποπτη. Έμαθα να μην εμπιστεύομαι κανέναν παρά μόνο τους πολλοί δικούς μου.

Η τηλεόραση πάνω απ΄ όλα είναι σπορ για γερά νεύρα;
Και για γερό στομάχι. Όμως, εάν καταφέρει κάποιος να μην ασχολείται με όσα λέγονται ή γράφονται για εκείνον, θετικά ή αρνητικά, τότε νομίζω πως θα είναι αποδοτικότερος στη δουλειά του και το σημαντικότερο, θα διασφαλίσει την ηρεμία του.

Είσαι χαμηλών τόνων και διακριτική. Πολλοί με αυτήν την εικόνα σου πιστεύουν πως είσαι εύθραυστο πλάσμα. Ισχύει;
Δεν σπάω τόσο εύκολα όσο μπορεί να φαίνεται. Είναι επιλογή μου να είμαι διακριτική και χαμηλών τόνων. Αυτό, βέβαια, για κάποιον περίεργο λόγο, στις μέρες μας θεωρείται αδυναμία και μειονέκτημα. Δεν μπορώ όμως με τις φωνές και δεν αντέχω τις ίντριγκες. Δεν είναι εποχές για “φασαρίες”

Είσαι ρεαλίστρια ή ο ρομαντισμός και τα πιο αυθόρμητα συναισθήματα σε κατευθύνουν;
Είμαι αθεράπευτα ρομαντική. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό, στα θέματα που αφορούν τη δουλειά γίνομαι περισσότερο λογική και ρεαλίστρια.

Θεωρείς πως έχεις την τύχη με το μέρος σου;
Ναι, θεωρώ πως είμαι τυχερή. Όλοι τη χρειαζόμαστε και πρέπει να είμαστε ευγνώμονες όταν είναι με το μέρος μας. Από κει και πέρα όμως, εσύ θα πρέπει να τα καταφέρεις μόνος σου με δουλειά και επιμονή. Αυτό που μου αρέσει να λέω είναι ότι ” η τύχη βοηθά τα προετοιμασμένα μυαλά.

Σε αυτόν τον χώρο πρέπει να είσαι τυχερός ή μόνο η δουλειά μετράει;
Κανείς δεν πέτυχε τυχαία. Κανείς δεν έφτασε στην κορυφή επειδή ήταν απλά τυχερός. Σαφώς και πρέπει να καταβάλεις τεράστια προσπάθεια για να εκμεταλλευτείς σωστά την ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί.
Στα προσωπικά σου, απ’ ότι γνωρίζουμε είσαι μόνη. Από πλευράς δημοσιότητας είσια ήρεμη;
Πάντα ήρεμη ήμουν (γέλια)!

Έχεις το άγχος να μη σε εντοπίσει ο φωτογραφικός φακός με κάποιο νέο φλερτ και πάρει διαστάσεις;
Για να είμαι ειλικρινής , δεν είχα ποτέ τέτοιο άγχος. Δεν ένιωθα ότι κρύβομαι και ούτε στο μέλλον έχω σκοπό να κρυφτώ.

Είσαι από τις γυναίκες που ονειρεύονται τον πρίγκιπα πάνω σε άσπρο άλογο;
Δεν τον ονειρεύομαι έτσι ακριβώς. Αυτή την περίοδο δεν ονειρεύομαι τίποτα που ν αέχει να κάνει με αυτό.
Θέλεις να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια;
Κάποια στιγμή ναι, θα το ήθελα πολύ.

Διάβασε περισσότερα στο TV Έθνος που κυκλοφορεί

Read More

And More