Lady Gaga: “Η μαμά μου, μου έβαζε κραγιόν από τα 4!”… και άλλα beauty μυστικά της!

Είναι η Lady Gaga και σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό χάρη στις πιο-εκκεντρικές-δεν-γίνεται εμφανίσεις της! Υπάρχουν πολλά που δεν ξέρουμε για εκείνη (δεν μας επέτρεψε ποτέ να τα μάθουμε!) αλλά στην κατηγορία αυτή δεν ανήκουν και τα μυστικά ομορφιάς της. Η Lady G, μιλώντας στο περιοδικό People τα είπε όλα!

Τι θα βρεις στην τσάντα της; Κοιμάται με ή χωρίς ντεμακιγιάζ; Από ποτέ είχε καλλυντικά; Ιδού…

“Η μαμά μου έβαζε κραγιόν στα χείλη μου κι έπειτα άπλωνε και στα δικά μου. Τότε ήμουν μόλις τεσσάρων ετών”. Το παγκόσμιο φαινόμενο Gaga, η οποία σήμερα είναι 25 ετών, λέει ότι ευχαριστεί την μητέρα της για την πολύ καλή επιδερμίδα της αν και της περισσότερες μέρες της εβδομάδας κοιμάται χωρίς να έχει κάνει ντεμακιγιάζ στο πρόσωπό της. “Το ξέρω πώς δεν είναι καλό για το δέρμα μου αλλά έχω πολύ καλά γονίδια”, είπε.

Η Lady Gaga η οποία είναι το πρόσωπο της καμπάνιας του MAC Viva Glam όταν ρωτάται από τον δημοσιογράφο του περιοδικού για το ποιο προϊόν ομορφιάς υπάρχει πάντα στην τσάντα της, δίνει μια απάντηση που δεν θα περίμενε κανείς: “Αντηλιακό! Δεν μου αρέσει να μαυρίζω από τον ήλιο γιατί είναι πολύ κακό για το πρόσωπο. Προκαλεί ρυτίδες!”.

Αλήθεια, θα περίμενες να είναι τόσο ενημερωμένη σε θέματα ομορφιάς; Εγώ ποτέ!

Read More

And More