Αυτό το καπέλο ποιος θα το πάρει;

Από τη στιγμή που το φόρεσε η πριγκίπισσα Βεατρίκη στο βασιλικό γάμο της Catherine και του William, ξεκίνησε μια “βιβλική” διαμάχη σχετικά με το αν είναι (ή όχι) καλόγουστο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα group του Facebook που δημιουργήθηκαν για το καπέλο όπως “Princess Beatrice’s Ridiculous Hat Killed Osama Bin Laden”, “L O V E Princess Beatrice’s Hat”, “Princess Beatrice’s Hat Worst Ever?” και “Hey princess beatrice, Lady Gaga called. She wants her hat back !” αποδεικνύοντας τα ανάμικτα συναισθήματα για το καμηλό καπέλο. Ο Philip Treacy, που σχεδίασε το καπέλο, είναι συνηθισμένος στις διαμάχες αυτού του τύπου, δεδομένου ότι τα δημοφιλή καπέλα του έχουν αγαπηθεί και μισηθεί τόσο στην Αγγλία όσο και στον υπόλοιπο πλανήτη.

Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε όμως, και η Βεατρίκη αποφάσισε να το αποχωριστεί! Η μητέρα της Βεατρίκης, η Sarah Ferguson αποκάλυψε στην εκπομπή της Oprah ότι η κόρη της θα το δώσει για δημοπρασία στο e-bay και τα έσοδα από την πώληση του θα δωσούν στη UNICEF.

Ένα γυναικείο αξεσουάρ καταφέρνει να πυροδοτήσει συζητήσεις και ένα τεράστιο ηλεκτρονικό “πόλεμο” σχολίων αλλά τελικά η Βεατρίκη (ή μάλλον η δημόσια εικόνα της) βγαίνει νικήτρια μέσα από το βασιλικό, φιλανθρωπικό έργο της.

Αλήθεια, εσένα πως σου φαίνεται;

Read More

And More