Νέα αγαπημένη άφιξη! Κραγιόν και lip balm σε ένα!

Συμβαίνει σε όλες μας! Σε διαφορετικές περιόδους να “κολλάμε” με ένα συγκεκριμένο μακιγιάζ μέχρι να ανακαλύψουμε το επόμενο αγαπημένο μας και να… απιστήσουμε (για μακιγιάζ μιλάμε πάντα!).

Αυτές οι περίοδοι στη δική μου ζωή είχαν συνήθως ως εξής: τον χειμώνα τόνιζα τα μάτια μου και το καλοκαίρι που ήθελα κάτι πιο flashy και ζωηρό επέλεγα πάντα φούξια, ροζ ή πορτοκαλί κραγιόν για τα χείλη αφήνοντας τα μάτια άχρωμα. Μια επιλογή που γινόταν συνειδητά για έναν ακόμη λόγο: τον Χειμώνα τα χείλη μου είναι πάντα αφυδατωμένα οπότε προτιμώ την επιλογή ενός lip balm αντί ενός έντονου κραγιόν που επιδεινώνει αυτή την πολύ άσχημη αίσθηση “τραβήγματος”.

Αυτά μέχρι πριν λίγο καιρό, όταν δηλαδή έφτασε στο γραφείο το νέο μαγικό προϊόν από την Clinique! Πρόκειται για το ολοκαίνουριο Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm ένα προϊόν σε πολύ ιδιαίτερο packaging (θυμίζει χοντρό μολύβι) που συνδυάζει το κραγιόν με το lip balm.

Πώς; Αυτό το μαγικό προϊόν περιέχει στη σύνθεσή του ένα μείγμα από βούτυρο, έλαια και αντιοξειδωτικά που ενυδατώνουν τα χείλη και τα αφήνουν πιο απαλά από ποτέ. Όσον αφορά στο κομμάτι του μακιγιάζ, το χρώμα παραμένει σταθερό και γλιστρά πάνω στα χείλη. Θα το βρεις στα stands της Clinique σε έξι διαφορετικές αποχρώσεις (δική μου αγαπημένη είναι η Chunky Cherry για… χειλάκι πετροκέρασο!).

Extra info: το προϊόν λανσάρεται τώρα στα καταστήματα καλλυντικών και κοστίζει €20.35.

Read More

And More