Κυκλοφορεί τώρα! Το ολοκαίνουριο άρωμα του Marc Jacobs!

Έχω πάντα κανένα- δυο σταθερά αρώματα που δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Ένα για το καλοκαίρι και δύο που εναλάσσονται και διεκδικούν την πρωτοκαθεδρία στο boudoir μου για τον Χειμώνα. Όμως, κάθε φορά που βγαίνει στα καταστήματα ένα νέο Marc Jacobs από την θρυλική πλέον σειρά, Daisy τότε αυτό είναι αφορμή για να βγω για shoppping! Και βγήκα…

Λοιπόν, το νέο Daisy Eau Se Fresh είναι λαμπερό, λουλουδάτο και αρκετά φρουτώδες. Αν έλκεσαι από αυτή την κατηγορία των αρωμάτων θα το λατρέψεις. Αν όχι, αξίζει να το μυρίσεις (πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να αλλάξεις γνώμη). Η μυρωδιά του θυμίζει ανθισμένο κήπο, δεν είναι σε καμία περίπτωση πουδρέ, ενώ το άγριο τριαντάφυλλο και το γιασεμί που περιέχει στις νότες καρδιάς έχουν διακριτική παρουσία. Αν ήταν ρούχο θα ήταν σίγουρα vintage κομμάτι, αν ήταν γυναίκα θα ήταν από αυτές που απολαμβάνουν την κάθε στιγμή. Σαν αυτές που βλέπεις σε κάποιες ταινίες που στον ελεύθερό τους χρόνο κάνουν βόλτες με το ποδήλατο και ανοίγουν τα χέρια τους να αγκαλιάσουν τον αέρα. Και για να στο δώσω σαν εικόνα, δεν θα το φορούσε η Megan Fox θα ήταν όμως το αγαπημένο της Jenifer Aniston! Αυτά ως προς το… οσφρητικό κομμάτι.

Το design του, τώρα, διατηρεί πάντα την ίδια έμπνευση του Marc Jacobs, το μπουκάλι του κοσμούν- τί άλλο;- μαργαρίτες και τολμώ να πω ότι λόγω χρωμάτων και μόνο είναι το αγαπημένο μου από όλα τα “παιδιά” της οικογενείας Daisy.

Μια βόλτα από τα stands των καλλυντικών είναι προϋπόθεση για να έχεις πιο ολοκληρωμένη άποψη!

Κι ένα μεταξύ μας gallop: Εσύ είσαι πιστή σε ένα άρωμα ή ακόμη δεν έχεις βρει το ιδανικό σου. Στείλε το σχόλιό σου εδώ.

Read More

And More