Μόλις έφτασε στο γραφείο! Άρωμα Neroli Portofino δια χειρός Tom Ford!

Ο Tom Ford είναι Παρθένος. Και όχι, δεν πρόκειται να αναλύσουμε τον αστρολογικό του χάρτη (τουλάχιστον όχι στην στήλη αυτή!) απλώς το αναφέρω προκειμένου να “δικαιολογήσω” την τελειομανία που τον χαρακτηρίζει! Μυρίζοντας, λοιπόν, το Neroli Portofino (μόλις έφτασε στα χέρια μας) από την Private Blend Collection η πρώτη λέξη που σου έρχεται στο μυαλό είναι “τέλειο!”.

Σε δεύτερη ανάγνωση- μυρωδιά ανακαλύπτεις και κάτι εξωτικό, καλοκαιρινό, ξεσηκωτικό μέσα του! Το Neroli Portofino, όπως μπορείς να υποψιαστείς, έχει αντλήσει την έμπνευσή του από το μαγικό θέρετρο της Ιταλικής Ριβιέρας (δεν είναι η πρώτη φορά που ο Tom Ford δίνει σε ένα άρωμά του το όνομα του τόπου που ταξίδεψε και τον ενέπνευσε) και αντικατοπτρίζει όλη την διαχρονική λάμψη του συγκεκριμένου προορισμού.

“Το άρωμα του Neroli Portofino, ένα από τα πιο γνωστά αρώματα της συλλογής Private Blend, αντικατοπτρίζει τέλεια την κομψότητα και τη λάμψη που έχει το Portofino. Ένα άρωμα που σε μαγεύει, και σε ταξιδεύει”, έχει πει ο μετρ της μόδας και της ομορφιάς Tom Ford για ένα από τα… αρωματικά παιδιά του!

Στη σύνθεση του αρώματος
θα βρεις Νερολί Τυνησίας, Ιταλικό περγαμόντο, λεμόνι Σικελίας, Winter Yellow Mandarin, Λεβάντα, άνθη πορτοκαλιάς, δενδρολίβανο και κεχριμπάρι.

Ενώ αρχικά το συγκεκριμένο άρωμα κυκλοφόρησε στην γνωστή καφέ συσκευασία των αρωμάτων της οικογένειας Private Blend, στην πορεία δανείστηκε τον τόνο του συγκεκριμένου προορισμού και ντύθηκε με μια διάφανη τιρκουάζ συσκευασία (την προτιμώ!).

Για να αποκτήσεις το ανανεωμένο Neroli Portofino θα πρέπει να κάνεις υπομονή μέχρι τις αρχές Ιουνίου οπότε και θα κυκλοφορορήσει σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.
Κοστίζει €175
(exclusive γαρ!).

Read More

And More