Η Αvon σε κάνει superstar! Μάθε πώς!

Τι θα έδινες για να ζήσεις έναν ολόκληρο χρόνο σαν γνήσια star; Να ταξιδεύεις ανά τον κόσμο, να περπατάς σε red carpet, να αφήνεις την ομορφιάς σου στα χέρια των κορυφαίων ειδικών, να φωτογραφίζεσαι από επαγγελματίες; Πώς είπατε;

Η Avon λανσάρει το AVON VOICES , την πρώτη της παγκόσμια online αναζήτηση ταλέντων στο τραγούδι για γυναίκες και τη σύνθεση για άντρες και γυναίκες, γιορτάζοντας με αυτό τον τρόπο την 125η της επέτειο! Για τον λόγο αυτό προσκαλεί ανθρώπους από περισσότερες από 60 χώρες, μαζί με τα 6.2 εκατομμύρια ανεξάρτητους Αντιπροσώπους της, να δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο κίνημα μέσω της μουσικής!

Η Επιτροπή των κριτών περιλαμβάνει διάσημους και καταξιωμένους καλλιτέχνες στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία όπως: Τη Fergie – έξι φορές κάτοχο του βραβείου Grammy, τη Dianne Warren – θρυλική τραγουδοποιό – τη Natasha Bedingfield, υποψήφια για βραβείο Grammy τραγουδίστρια/συνθέτη, καθώς και τη Ρωσίδα Valeriya.

Και το καλύτερο;
Το AVON VOICES το οποίο θα διαρκέσει όλο το 2011, περιλαμβάνει ταξίδια σε συναρπαστικούς προορισμούς για σχεδόν 200 συμμετέχοντες, συμβουλές ομορφιάς και επιμέλεια της εμφάνισής μας από κορυφαίους επαγγελματίες στο χώρο της ομορφιάς, καθώς και επαγγελματικές ηχογραφήσεις των video των συμμετοχών τους. Ο στόχος της αναζήτησης είναι να βρεθούν δύο ταλαντούχες τραγουδίστριες – η μία θα είναι Αντιπρόσωπος της Avon (!)– οι οποίες θα έχουν τη δυνατότητα να ηχογραφήσουν ένα επαγγελματικό album.

Ποια είναι η διαδικασία;
Μπαίνει στος avonvoices.com και υπάρχουν τρεις τρόποι να γίνεις μέλος αυτού του παγκόσμιου event. Σημείωσε:
1. Θα πεις κι ένα τραγούδι! Επίλεξε ένα τραγούδι από το website και κάνε upload τη συμμετοχή σου έως στις 13 Φεβρουαρίου.
2. Ψήφισε! Αν δεν θεωρείς ότι μπορείς να τραγουδάς μόνο στο μπάνιο σου, μπορείς απλώς να ψηφίσεις την αγαπημένη σου εν δυνάμει τραγουδίστρια.
3. Έχεις έμπνευση; Απόδειξέ το! Γράψε ένα δικό σου πρωτότυπο τραγούδι για να εμπνεύσεις, να μοιραστείς την ελπίδα και την αισιοδοξία με όλο τον κόσμο. Απλά καταθέτεις (submit) ένα ψηφιακό αρχείο και ένα αρχείο με τους στίχους στο avonvoices.com (από τις 20 Μαΐου 2011 έως την 1η Ιουλίου 2011).

Read More

And More