Christina Aguilera: Μάθε πώς έχασε 20 κιλά!

H Sexy Christina εισβάλλει δυναμικά στην καθημερινότητά μας για άλλη μια φορά πρωταγωνιστώντας στην ταινία Burlesque. Η pop diva δούλεψε πολύ σκληρά για να βγάλει εις πέρας τα απαιτητικά γυρίσματα του musical στο πλευρό της Cher.
Ο επί σειρά ετών personal trainer της, Τee Sorge, αποκαλύπτει ότι η 29χρονη τραγουδίστρια έκανε πρόβες 14 ώρες την ημέρα, αφιερώνοντας το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο χορό. Πρόγραμμα σκληρό, αλλά όπως δήλωσε και ο γυμναστής της: “είναι πολύ χαρούμενη για την ταινία και έτσι αισθάνεται πολύ δυνατή”!

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η Christina αποδεικνύει τον ισχυρό αυτοέλεγχό της… Δύο χρόνια πριν, στην εγκυμοσύνη της, πήρε 20 ολόκληρα κιλά, τα οποία και έχασε σύμφωνα με πληροφορίες του US Weekly μέσα σε 4 μήνες!!!
Πώς κατάφερε να επιστρέψει στην καλλίγραμμη σιλουέττα της;

Το πρόγραμμα γυμναστικής της
Και να φανταστείς ότι δεν είναι από τις γυναίκες που λατρεύουν τη γυμναστική. Για την ακρίβεια τη σιχαίνεται! “Γυμνάζομαι 5 φορές την εβδομάδα κι ας σιχαίνομαι τη γυμναστική. Ειλικρινά τη σιχαίνομαι. Αλλά το αποτέλεσμα από τη γυμναστική είναι τόσο καλό και με βοηθά να αισθάνομαι καλά – όχι μόνο σωματικά, αλλά και πνευματικά!”

Με τη βοήθεια personal trainer παρακολουθεί ένα πρόγραμμα 90 λεπτών εντατικής γυμναστικής.
– Ξεκινά με ένα 40λεπτο πρόγραμμα σε διάδρομο ή ελλειπτικό μηχάνημα
– Ακολουθεί άλλα 40 λεπτά τονωτική εξάσκηση με άρσεις δικεφάλων, Push ups, καθίσματα και κοιλιακούς και τέλος
ένα 10λεπτο πρόγραμμα streching
Μυστικό: Σύμφωνα με τον γυμναστή της Tee Sorge, το κάθε μάθημα γυμναστικής της Christina περιλαμβάνει και διαφορετικές ασκήσεις, έτσι ώστε τα αποτελέσματα να είναι πιο γρήγορα και θεαματικά.
Το πρόγραμμα διατροφής της
Σε ό,τι αφορά στην διατροφή της έχει κάνει μικρές αλλαγές στο καθημερινό της διαιτολόγιο: “Αντικαταστήσαμε οτιδήποτε λευκό, όπως το λευκό ρύζι και τη ζάχαρη με ολικής άλεσης και άπαχη πρωτεΐνη” εξηγεί ο Tee Sorge. Άλλωστε ο στόχος της είναι απλά να είναι σε φόρμα…
Επιθυμώντας να απαλλαγεί από τα κιλά της εγκυμοσύνης η Christina Aguilera ακολούθησε για ένα διάστημα 4 μηνών μια δίατα 1.800 θερμίδων την ημέρα. Και μπορεί αυτές οι θερμίδες να σου φαίνονται πολλές, όμως το μυστικό βρίσκεται στο γεγονός πως η Aguilera προσέθετε 500 θερμίδες στο καθημερινό της μενού, για να μπορεί να θηλάζει τον νεογέννητο γιο της. Κι αυτό γιατί ο θηλασμός από μόνος του βοηθά τον οργανισμό να κάψει θερμίδες.
“Νομίζω πως όταν θηλάζεις, χάνεις βάρος. Είναι λίγο πιο εύκολο να απαλλαγείς από τα περιττά κιλά. Είναι σαν να γυμνάζεσαι εσωτερικά. Η διαδικασία του θηλασμού άλλωστε είναι από μόνη της πολύ κουραστική” δήλωνε η Christina λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού της σε αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο.
Εκτός φυσικά από αυτό η Christina ακολουθούσε τους παρακάτω χρυσούς κανόνες:
– Το πρόγραμμα διατροφής της περιελάμβανε 3 κυρίως γεύματα και 2 σνακ
– Μια μέρα της εβδομάδας η Christina επέτρεπε στον εαυτό της μια απολαυστική ατασθαλεία. Τηγανητές πατάτες με τυρί ή γλυκά (τα οποία λιγουρευόταν σε όλη τη διάρκεια που προσπαθούσε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης)
Άλλωστε η pop τραγουδίστρια λατρεύει το καλό φαγητό και δεν θα το στερηθεί σε καμία περίπτωση ακόμη και την περίοδο που θέλει να “διορθώσει” την σιλουέτα της: “Όποτε μπορώ, κάνω όσο πιο υγιεινές διατροφικές επιλογές γίνεται. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα για να μπορώ σε κάποια άλλη στιγμή να αφεθώ και να απολαύσω ένα τέλειο δείπνο, χωρίς να σκέφτομαι τις θερμίδες”!

And More