Victoria Beckham: Πώς έχασε τα 10 κιλά της εγκυμοσύνης!

Τη θυμάσαι με το σικ καπελάκι της στο γάμο της Kate και του William; Αν και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η Victoria διατηρούσε τα καλλίγραμμα πόδια και το μόνο που πρόδιδε την κατάστασή της ήταν μια ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα. Όπως και να έχει η γέννηση της μονάκριβης Harper άφησε στην Victoria Beckham 10 κιλά …και η πρώην Spice Girl δεν ήταν διατεθειμένη να επιστρέψει στη δημοσιότητα με παραπάνω κιλά.

Από την πρώτη κιόλας μέρα, μπήκε σε αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και ελαφριάς γυμναστικής. Στόχος; Η πρώτη της επαγγελματική εμφάνιση με τη νέα της collection στην Fashion Week της Νέας Υόρκης στις 8 Σεπτεμβρίου. Ποια ήταν όμως τα μυστικά της όπλα για να απαλλαγεί από τα 10 κιλά της εγκυμοσύνης;

H δίαιτά της!
Το νέο έσκασε και πλημμύρισε τα site του εξωτερικού. Σύμφωνα με το περιοδικό Gracia η Victoria, γνωστή για την εμμονή με τη σιλουέτα της, αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα. Η αυστηρή της δίαιτα ονομάζεται 5 hand diet και περιλαμβάνει ό, τι λέει το όνομά της. Πέντε μόλις χούφτες φαγητό πλούσιο σε πρωτεΐνη όλη την ημέρα και πράσινα λαχανικά. Στην προσπάθειά της φροντίζει να πίνει άφθονο νερό και να έχει πάντα μαζί της υγιεινά σνακ, όπως goji berries (κόκκινα μικρά φρουτάκια) και ξηρούς καρπούς.

Οι πέντε μικροσκοπικές μερίδες του καθημερινού της διαιτολόγιου περιλαμβάνουν:

– Καπνιστό σολωμό
– Γαρίδες με σάλτσα τσίλι
– Τόνο σούσι
– Ομελέτα

Αυτό το πρόγραμμα διατροφής, μοιάζει αρκετά με την διάσημη Dukan Diet, πρόγραμμα που ακολούθησε η μητέρα της Kate Middleton, Carol για να χάσει κιλά πριν τον πριγκιπικό γάμο.

Η αιώνια μάχη ενάντια στα κιλά της εγκυμοσύνης
Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που η Victoria παθαίνει εμμονή με τα κιλά της, αλλά και το πως θα χάσει όσα πήρε στις εγκυμοσύνες της. Μην ξεχνάς πως πολλές φορές στο παρελθόν έχουν κυκλοφορήσει φήμες για πιθανή διατροφική διαταραχή και συγκεκριμένα ανορεξία.

Αμέσως μετά τη γέννηση του πρώτου της γιου, Brooklyn το 1999, οι φωτογραφίες με τη skinny σιλουέτα της προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις. Η ίδια αργότερα σε συνέντευξή της έκανε λόγο για υπερβολές και δήλωνε: “Είχα καταλήξει να είμαι η Skeletal Spice. Εκείνο όμως που με εκνευρίζει είναι πως έτρωγα σαν κανονικός άνθρωπος… Δεν ήμουν χαρούμενη με αυτό που αντίκρυζα”

Το πρόγραμμα γυμναστικής της
Για να συνοδεύσει την προσπάθειά της, η Victoria έχει ήδη ξεκινήσει σιγά, σιγά γυμναστική. Όσο βέβαια της το επιτρέπει η κατάστασή της, αφού οι γιατροί της έχουν απαγορεύσει να κάνει σκλήρη εξάσκηση μετά την Καισαρική. Προς το παρόν κάνει χαλαρές ασκήσεις, ειδικές για μετά την εγκυμοσύνη και 10 λεπτά Pilates την ημέρα.

Σύμφωνα πάντα με πηγές του περιοδικού Gracia σε λίγες εβδομάδες η Victoria θα επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα γυμναστικής μαζί με την personal trainer Tracy Anderson.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Blake Lively Ελένη Φουρέιρα Gisele

Shakira Elisabetta Canalis Courteney Cox

And More