Μπαλαγιάζ: τι είναι! Γιατί οι stars το προτιμούν από τις ανταύγειες!

Με τα μαλλιά μου έχω μια σχεδόν… υστερική σχέση! Κάνω μάσκες τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα και κάθε δέκα μέρες απλώνω μάσκα στα μαλλιά μου, την αφήνω όλο το βράδυ και το επόμενο πρωί λούζομαι κανονικά (αγαπημένο μου beauty tip από τον Νικόλα Βιλλιώτη!).

Μετά το τελευταίο σοκ κατά την διάρκεια της εφηβείας όπου βγήκα με καροτί μαλλιά (εγώ το ζήτησα!) δεν έχω ξαναπειράξει το χρώμα τους. Ωραία μέχρι εδώ! Αλλά τι γίνεται, όμως, στην περίπτωση που θα θέλεις απεγνωσμένα να κάνεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου αλλά θέλεις α) να μην είναι υπερβολική, β) να είναι in fashion, γ) να είναι τόσο safe ώστε να μην ξυπνήσουν μνήμες εφηβείας και δ) να είναι τόσο επιτυχημένη ώστε να ακούσεις το πολυπόθητο “κάτι έκανες εσύ και ομόρφυνες αλλά δεν μπορώ να καταλάβω…”

Μπαλαγιάζ! Πώς είπατε;
Αν όπως κι εγώ, θέλεις κι εσύ να κάνεις μια αλλαγή που να συνδυάζει όλα τα παραπάνω ή- ok!- και ένα, η λύση είναι το μπαλαγιάζ. Το αγαπούν οι stars και έχουν δηλώσει ξεκάθαρα την προτίμησή τους σε σχέση με τις ανταύγειες. Μερικά χαρακτηριστικά ονόματα που λατρεύουν την τεχνική του μπαλαγιάζ: Jane Fonda, Danii Minogue και πιο πρόσφατα η πολύ, πολύ stylish Alexa Chung. Θέλεις περισσότερες λεπτομέρειες; Ο Νικόλας Βιλλιώτης τις έχει!


Η Jane Fonda χρόνια πριν με το απόλυτο μπαλαγιάζ!

1. To μπαλαγιάζ είναι μια τεχνική που γίνεται με χτένα χρησιμοποιώντας αναλόγως στις βάσεις είτε σκόνη ξανοίγματος είτε μια βαφή.
2. Η τεχνική του μπαλαγιάζ έχει την δυνατότητα να σου ξανοίξει σε φυσικούς τόνους τα μαλλιά και να έχεις την τέλεια φυσικότητα όπως αυτή που αποκτούν τα μαλλιά μας μετά το καλοκαίρι!
3. Σε αντίθεση με τις ανταύγειες, τα μαλλιά δεν τυλίγονται σε αλουμινόχαρτα αλλά το προϊόν λειτουργεί σύμφωνα με την φυσική θερμοκρασία που υπάρχει στον χώρο οπότε σου δημιουργεί ελάχιστα ξανοίγματα και πετυχαίνεις την απόλυτη φυσικότητα, ανάλογα πάντα και με την βάση.

4. Η συγκεκριμένη τεχνική είναι αρκετά παλιά και ξεκίνησε από την δεκαετία του ’70.
5. Η τιμή του μπαλαγιάζ είναι περίπου ίδια με τις ανταύγειες.
6. Η μοναδικές δύο προϋποθέσεις για να το κάνεις κι εσύ είναι πηγαίνοντας στο κομμωτήριο να έχεις στεγνά και άλουστα μαλλιά.

Read More

And More