5 sexy ιδέες ομορφιάς για να σου πιάσει κουβέντα στο ρεβεγιόν!

Η βραδιά της Πρωτοχρονιάς είναι κάτι σαν… παραμύθι! Όλες θέλουμε να εξωτερικεύσουμε την Σταχτοπούτα που κρύβουμε μέσα μας ελπίζοντας η άμαξα να μην γίνει κολοκύθα μετά τις 12! Όμως, για τον σύγχρονο πρίκιπα των ονείρων μας δεν αρκεί να γύρουμε στον ώμο του και να του πούμε με φωνή λάγνα “Με συγχωρείτε, ήταν τυχαίο” (ακόμη και η… μοντέρνα σταχτοπούτα στις μέρες μας δεν είναι τόσο μοντέρνα!). Αυτός ο πρίγκιπας μας θέλει λίγο πιο sexy! Πέρα, λοιπόν, από το άρωμα που θα του προκαλέσει λιποθυμία σου έχουμε πέντε ακόμη beauty tips που θα τον κάνουν την βραδιά του ρεβεγιόν να μην ξεκολάει τα μάτια του από πάνω σου (είναι όλα τεσταρισμένα!).

Glitter στα μάτια

Ο έρωτας πιάνεται από τα μάτια! Σωστά; Δημιούργησε τις κατάλληλες “συνθήκες” γεμίζοντας όλο το κινητό βλέφαρο με μια σκιά με glitter. Το μοβ είναι ένα άκρως εορταστικό χρώμα. Όσον αφορά στο υπόλοιπο πρόσωπο; Μπορείς να επιλέξεις είτε πολύ lip gloss σε nude είτε ένα φλογερό κόκκινο κραγιόν όπως έδειξαν οι Dsquared2 που κάνει και λίγο πιο rock, μας προτείνει η make up artist Μαίρη Κολιούση.

Sexy πέδιλα συνδυασμένα με το κατάλληλο πεντικιούρ

Επένδυσε σε ένα ζευγάρι sexy πέδιλα με χοντρό τακούνι και συνδύασε το χρώμα και την υφή του πεντικιούρ σου με το ανάλογο βερνίκι. Το bronze δείχνει τέλειο με ιριδίζον γκρι! Και μην γελιέσαι: ένας άντρας που σέβεται τον εαυτό του κοιτάει πάντα τις λεπτομέρειες!

Τερακότα στο ντεκολτέ

Μπορεί ένα βαθύ ντεκολτέ να δείχνει πιο sexy; Ναι! Αρκεί να ακολουθήσεις το παρακάτω tip: με ένα πινέλο άπλωσε τερακότα πούδρα στο πάνω από το στήθος σου σχηματίζοντας ένα “V”. Αμέσως, το μπούστο σου θα δείξει πιο πλούσιο κι ελκυστικό!

Φλογερά χείλη και περιποιημένο μανικιούρ

Η Kate Moss σετάρει το κραγιόν της με το clutch bag της. Εμείς σου προτείνουμε να σετάρεις το κραγιόν σου με το βερνίκι σου. Όσον αφορά στο χρώμα που θα επιλέξεις; Κόκκινο! Σκέφτεσαι κάτι πιο sexy;
Προσοχή: αν επιλέξεις ένα τόσο έντονο βερνίκι στα χέρια, φρόντισε το πεντικιούρ σου να κινείται σε πιο nude τόνους. Επιπλέον και η υφή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Ή ματ ή μεταλλιζέ και στα δύο! Το mix and match δεν μας αρέσει σε αυτή την περίπτωση!

Λάδι στα πόδια

Το ξέρουμε ότι κάνει αρκετό κρύο εκεί έξω, όμως, τι να πει και η Carrie που έτρεχε στους δρόμους της Νέας Υόρκης με θερμοκρασίες υπό του μηδενός και γυμνά πόδια; Την βραδιά του ρεβεγιόν πες όχι στο καλσόν (ακόμη και αν είναι ματ διαφανές!), άπλωσε στα βρεγμένα σου πόδια baby oil (μην το παρακάνεις! Να λάμπεις θέλουμε, όχι να γλιστράς!) και δώσε στις υπόλοιπες ένα μάθημα sex appeal και στιλ! Φυσικά, εκείνος θα το εκτιμήσει με το παραπάνω.

Read More

And More