Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Πρεμιέρα με πολλές εκπλήξεις για το διάσημο ζευγάρι!

Τα κεφάλια μέσα για… τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, που ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Το διάσημο τηλεοπτικό δίδυμο για μια ακόμη φορά θα μας πει “Καλημέρα” από το πλατό του Ant1 και φέτος θα είναι πιο ανανεωμένο…
Βλέπεις οι διακοπές στην όμορφη Τήνο (και τους άλλους κοντινούς προορισμούς με το φουσκωτό του Γιώργου) τελείωσαν και ξεκίνησε η προετοιμασία για την εκπομπή που θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του Οκτώβρη -πιθανότατα τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου-.

Μαζί τους θα είναι φυσικά η αγαπημένη τους ομάδα με τους Θέμη Γεωργαντά, Άρη Καβατζίκη και την Σάσα Σταμάτη… αλλά θα υπάρχουν και αλλαγές! Αφού η Μαίρη Συνατσάκη φεύγει από την πρωινή ζώνη και στη θέση της θα δούμε την… Μαρία Ηλιάκη. Όχι, η Μαίρη δεν θα μείνει χωρίς εκπομπή αφού ήδη ξεκινά ένα νέο project με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αλλά δεν θα είναι και απέναντι από το πρωινό που ετοιμάζει το Mega με την κολλητή της Ντορέττα Παπαδημητρίου!

Όσο για την ομάδα της Φαίης και του Γιώργου; Οι μηχανές είναι ήδη στο φουλ για την προετοιμασία και έγινε και η πρώτη μεγάλη σύσκεψη για την πρεμιέρα!
Το TLIFE βρέθηκε στα στούντιο “ΚΑΠΑ” και συνάντησε εκεί όλη την ομάδα, λίγο πριν τη συνάντησή τους, ενώ λίγο αργότερα και ο Γιώργος Λιάγκας ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία από το χώρο της σύσκεψης…

Ξεκινήσαμε!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Giwrgos Liagas (@gliagas) στις

Για να δούμε τι νέο θα ετοιμάσει το διάσημο δίδυμο!
Δες φωτογραφίες:

Μαρία Ηλιάκη

Σάσα Σταμάτη

Φαίη Σκορδά

Read More

And More