Φαίη Σκορδά: Η αγάπη της για τη μόδα και η σχέση της με την Ιταλία!

Σε ρόλο μοντέλου είδαμε, για μία ακόμη φορά, τη Φαίη Σκορδά για τη νέα καμπάνια του brand του οποίου είναι ambassador. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 πόζαρε με μεγάλη χαρά και μίλησε για την αγάπη της για τη μόδα. Η ίδια πάντα παρακολουθούσε τις τάσεις και ειδικά όταν βρέθηκε στην Μπολόνια της Ιταλίας, όπου σπούδασε Φιλοσοφία Θεάματος με ειδικότητα στο θέατρο, στο φημισμένο πανεπιστήμιο της πόλης.

Τότε, το αγαπημένο της περιοδικό ήταν η ιταλική Vogue από όπου πήρε και σημαντικά μαθήματα μόδας και τα αξιοποίησε γεμίζοντας τη ντουλάπα της με κλασικά και διαχρονικά κομμάτια. Έχει ακόμα στην γκαρνταρόμπα της κάποια από αυτά τα κομμάτια.

Κι έχει διατηρήσει ακόμα και την αγάπη της για την Ιταλία. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μιλήσει σε συνεντεύξεις της για την εποχή που σπούδαζε εκεί. Την έχουμε δει ακόμα και να ερμηνεύει ιταλικά τραγούδια στον αέρα της εκπομπής. Μέσα από το instagram της πάντως μας έχει αποκαλύψει την μεγάλη της αδυναμία στον Biaggio Antonacci

Biaggio Antonacci Sognami#biaggioantonacci #dalvivo

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Φαίη Σκορδά (@fayskorda) στις


Η Φαίη στα φοιτητικά της χρόνια έμενε στην Φεράρα, μισή ώρα με το τρένο από το πανεπιστήμιό της. Καθημερινά έκανε αυτή τη διαδρομή και την απολάμβανε, όπως και κάθε πτυχή της ζωής στην Ιταλία.

“Πιο πολύ μου λείπουν οι συνήθειες της καθημερινότητας, κυρίως αυτέ που έχουν να κάνουν με το φαγητό. Και θα σου εξηγήσω γιατί. Ακόμα και το πιο απλό πρωινό εκεί, ένα καπουτσίνο κι ένα μπριος, έχει την ιεροτελεστία του. Ή το απογευματινό aperitivo μετά τη δουλειά, που παίρνεις ένα prosecco συνήθως και σου προσφέρουν και διάφορες λιχουδιές, όλα αυτά τα stuzzichini (σ.σ. Ορεκτικά τύπου καναπεδάκια” Ακόμα και μια χαλαρή βραδινή βόλτα για παγωτό την οργανώνουν σαν έξοδο. Θα ντυθούν όμορφα, θα περιποιηθούν τον εαυτό τους και -το πιο σημαντικό- θα πιάσουν αμέσως ωραίες συζητήσεις”, περιγράφει στο περιοδικό People.

Amore

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Φαίη Σκορδά (@fayskorda) στις


“Μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση πόσο εξωστρεφείς είναι οι Ιταλοί. Θα μιλήσουν, θα ζητήσουν μια άποψη, θα μοιραστούν ακόμα και προσωπικά πράγματα. Αυτό αντικατοπτρίζεται και στην τηλεόραση. Οι κοινωνικές εκπομπές στην Ιταλία πάνε πολύ καλά, γιατί ο κόσμος δεν ντρέπεται να πάει. Πάνε κανονικοί άνθρωποι, όχι ακραία περιστατικά, γιατί δε φοβούνται να μιλήσουν για τον εαυτό τους”, συμπλήρωσε στην ίδια συνέντευξη.

Read More

And More