Φαίη Σκορδά: Μιλά πρώτη φορά μετά το χωρισμό της για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα [vid]

«Το διαζύγιο με τον Γιώργο ήταν μια κοινή απόφαση και δεν την πήραμε χθες», αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά μιλώντας μετά το χωρισμό της με τον Γιώργο Λιάγκα στην κάμερα των Αποκαλυπτικών.

Η παρουσιάστρια του Ant1 βρέθηκε σε χριστουγεννιάτικο bazaar του «Make a wish» και μίλησε ανοιχτά για όλα.

«Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι να προστατεύσουμε τα παιδιά μας και να μην αλλάξει η καθημερινότητά μας. Και δόξα των Θεώ τα πράγματα είναι καλά», αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά και συμπλήρωσε: «Το ιδανικό είναι σε μια οικογένεια να είναι όλα τα μέλη μαζί και να υπάρχουν ισορροπίες. Για εμένα στην πράξη πάνω από όλα είναι ο ρόλος της μαμάς».

Για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα, αποκάλυψε: «Δεν με ενοχλεί που τα παιδιά από την εκπομπή βγαίνουν με τον Γιώργο τώρα που χωρίσαμε. Για εμάς το σημαντικό είναι τα παιδιά μας και αυτό προϋποθέτει να έχουμε καλές σχέσεις με τον Γιώργο».

Μιλώντας για τα παιδιά της, η Φαίη αποκάλυψε: «Τα παιδιά μου με φωνάζουν μικρή Φαίη, με εκείνα μεταμορφώνομαι και έχουμε μια τρυφερή σχέση», είπε και συμπλήρωσε: «Στήριγμα ψυχολογικό είναι τα παιδιά γιατί δίνουν δύναμη και δεν μπορείς να πεις τα παρατάω. Τα παιδιά μας δίνουν δύναμη στην καθημερινότητα».

Δες τον βίντεο από την εκπομπή Αποκαλυπτικα


Read More

And More