Φαίη Σκορδά: Οι ”σπιτικές ισορροπίες” με τον Γιώργο Λιάγκα, το τρίτο παιδί και το μυστικό της επιτυχίας στο πρωινό!

Κάθε πρωί, τα τελευταία πέντε χρόνια, πίνει το αγαπημένο της “καφεδίνο” παρέα με πιστούς φίλους που έχουν αγαπήσει τη γλυκιά αμεσότητά της. Όσοι γνωρίζουν τη Φαίη Σκορδά off camera μπορούν να επιβεβαιώσουν αυτό που διαισθάνεται και ο μέσος τηλεθεατής: Εκτός πλατό, είναι ακριβώς ο ίδιος άνθρωπος που βλέπουμε να μας λέει ένα ζεστό «καλημέρα» στην οθόνη – αυτό το σπιρτόζικο κορίτσι που γελάει σχολιάζοντας με την τηλεοπτική της παρέα τα νέα της ημέρας και ενίοτε βάζει στη θέση του το σύντροφό της με το χαριτωμένο της “αμάν, βρε Γιώργο!”. Απλά, off camera, κυκλοφορεί συνήθως άβαφη και πάντα με φλατ παπούτσια για να κυνηγά με άνεση τους δύο της μπόμπιρες που για εκείνη είναι Νο1 προτεραιότητα στη ζωή. Υπάρχουν άραγε και πτυχές της που δεν έχουμε γνωρίσει μέσα από τη –δωδεκάχρονη πλέον– καθημερινή τηλεοπτική μας σχέση;

Η ίδια μας “καλύπτει” τα κενά μιλώντας στην Σόνια Καζόνι και το τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού InStyle. Η συνέντευξη της παρουσιάστριας συνοδεύεται από μία εντυπωσιακή και άκρως εορταστική φωτογράφιση. Ποζάρει στον φωτογραφικό φακό της Μάρας Δεσύπρη με σέξι φορέματα που αναδεικνύουν τα καλλίγραμμα πόδια της.

Για τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα στο βραδινό talk show του Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι τρώει παντόφλα στο σπίτι, εξηγεί: “Η αλήθεια είναι πως σε κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα είμαι αυστηρή. Σε ό,τι αφορά τον ίδιο τον Γιώργο, για θέματα δικά του, όταν θέλω να του πω τη γνώμη μου, πάντα θα του την πω γλυκά κι εκείνος θα το φιλτράρει. Όμως, για τα θέματα του σπιτιού, τα παιδιά, τις συνήθειές τους, ναι, είμαι απόλυτη, αλλά εκεί δεν χρειάζεται παντόφλα, ένα βλέμμα μου αρκεί”.

Τι είναι, λοιπόν, αυτό που θα την κάνει να ρίξει “εκείνο το βλέμμα”; “Το να ταραχθεί η ροή της καθημερινότητας των παιδιών. Πότε θα φάνε, πότε θα κάνουν το μπάνιο τους, πότε θα κοιμηθούν. Όλα αυτά που μια μαμά τα έχει περισσότερο στο μυαλό της. Δεν είναι, για παράδειγμα, θέμα ακαταστασίας, μάλιστα ο Γιώργος σε αυτά είναι πολύ τακτικός, και συνειδητά αυτό το κομμάτι το έχω αναλάβει εγώ. Όχι πως δεν θα μου άρεσε, βέβαια, να ήξερε να μαγειρεύει και κάτι. Όμως, δεν είναι να τον αφήσεις να μπει στην κουζίνα! Δεν μπορεί, δεν το έχει”.

Για τις δηλώσεις της Λίτσας Πατέρα ότι είναι η ιδανική εποχή για να αποκτήσει με τον Γιώργο ένα κοριτσάκι, σχολιάζει: “Το έχω πει κι άλλες φορές πως ο λόγος που παντρεύτηκα είναι γιατί ήθελα να κάνω οικογένεια. Αγαπώ πολύ τα παιδιά. Ακόμα, όμως, είναι νωρίς για μια τέτοια σκέψη. Κάτσε να κοιμηθούμε πρώτα λίγο… Κοίτα, ο Γιάννης όσο και ο Δημήτρης ήρθαν στη ζωή μας πολύ συνειδητά. Και στα δύο παιδιά το θέλαμε και το προσπαθούσαμε να γίνει. Δεν θα μπορούσα ποτέ να πω πως δεν θέλω άλλο παιδί, το θεωρώ ύβρη. Όμως, αυτή τη στιγμή δεν προσπαθούμε για τρίτο παιδί.”

Τι πιστεύει πώς είναι αυτό που τους έχει κάνει να κερδίσουν την αγάπη των τηλεθεατών; “θα σου πω πώς το βλέπω από τη δική μου πλευρά. Το αγαπάμε πολύ αυτό που κάνουμε και είμαστε επαγγελματίες. Επίσης, τηλεοπτικά πιστεύω πολύ στη δύναμη της παρέας, γιατί τα θέματα πάνω κάτω είναι ίδια στις ψυχαγωγικές εκπομπές. Το θέμα, λοιπόν, είναι το πώς θα τα παρουσιάσεις. Για μένα το να έχεις τους καλύτερους δίπλα σου είναι πολύ σημαντικό.”

Διάβασε περισσότερα στο InStyle που κυκλοφορεί

Read More

And More