Φαίη Σκορδά: Πάντα βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της!

Ανάμεσα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις του “Πρωινού” και στην φροντίδα της οικογένειάς της η Φαίη Σκορδά “κλέβει” λίγο χρόνο για να κάνει κάτι για τον εαυτό της. Η παρουσιάστρια του ANT1 πολλές φορές επισκέπτεται γνωστό κέντρο αισθητικής στο Παλαιό Φάληρο.

Εκεί, αφήνει μακριά τα άγχη και την πίεση της καθημερινότητας και δεν σκέφτεται τίποτα. Κάνει μάσκες ομορφιάς μέχρι και θεραπείες… spa και έτσι νιώθει ότι κερδίζει χρόνια ζωής. Άλλωστε έχει δηλώσει πολλές φορές ότι είναι σημαντικό για εκείνη να φροντίζει την επιδερμίδα της και το κάνει από πολύ μικρή.


Με την ίδια σχολαστικότητα όμως φροντίζει και τη σιλουέτα της. Ο Γιώργος Λιάγκας ή οι γονείς της αναλαμβάνουν το babysitting κι εκείνη ξεδίνει στο γυμναστήριο.

Ένας από τους κρυφούς “άσους” στο μανίκι της για μια αψεγάδιαστη σιλουέτα και όμορφα πόδια είναι οι διάφορες θεραπείες και το μασάζ που απολαμβάνει στο κέντρο αισθητικής που επισκέπτεται.


Μαζί με τη γυμναστική όμως και τα beauty μυστικά πρέπει να συνδυαστεί και η σωστή διατροφή. Πριν ακόμα γίνει μητέρα, η Φαίη προσπαθούσε να διατηρήσει τη σιλουέτα της, ακολουθώντας συγκεκριμένη διατροφή.

Πλέον, επιμελείται η ίδια το φαγητό της οικογένειάς της, δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση στα ψητά με άφθονες σαλάτες, στα όσπρια και στα γαλακτοκομικά με χαμηλά λιπαρά, ενώ στο καθημερινό της διαιτολόγιο εξέχουσα θέση έχουν τα φρούτα, οι φρέσκοι χυμοί και τα λαχανικά.

Read More

And More