Φαίη Σκορδά: Τα απογεύματα με τους γιους της

Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει, τον τελευταίο χρόνο, στη ζωή της Φαίης Σκορδά αλλά όχι η λατρεία που έχει στους δύο γιους της. Ο Γιάννης και ο Δημήτρης αποτελούν το επίκεντρο του μικρόκοσμού της και απολαμβάνει κάθε στιγμή που περνά μαζί τους σαν να είναι κι εκείνη παιδί. Παιδί στα παιχνίδια και στις βόλτες αλλά ταυτόχρονα η στοργική και τρυφερή μαμά που χρειάζονται. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 αφιερώνει στα αγόρια της όλο τον ελεύθερο χρόνο της.

Το αποκορύφωμα της εβδομάδας τους είναι τα Σαββατοκύριακα που χαίρονται οι τρεις τους βόλτες με τα ποδήλατα στη θάλασσα. H οικοδέσποινα της εκπομπής “Το πρωινό” δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις και αφιερώνει όλο το χρόνο της στους άντρες της ζωής της.

Είναι όμως και κάποια απογεύματα μέσα στη βδομάδα που έχουν ιδιαίτερο νόημα αφού μαμά και γιοι κάνουν μαζί διάφορες δραστηριότητες. Μία από αυτές είναι και το κολυμβητήριο. Συχνά, η Φαίη μοιράζεται φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις στιγμές ευτυχίας με τον Γιάννη και τον Δημήτρη.

Κάποιες φορές τον ρόλο του φωτογράφου αναλαμβάνουν τα παιδιά της, όπως στην παρακάτω φωτογραφία που την τράβηξε ο Γιάννης.

Read More

And More