Φαίη Σκορδά: Τα κατοικίδια που της πήγε η Υβόννη Μπόσνιακ για τα παιδιά!

Η καθημερινότητα της Φαίης Σκορδά είναι πολύ έντονη. Το Πρωινό πάει εξαιρετικά καλά σε νούμερα τηλεθέασης με αποτέλεσμα οι απαιτήσεις για όλους να έχουν αυξηθεί προκειμένου να διατηρηθεί το επίπεδο. Και μπορεί όταν έρχεται Σαββατοκύριακο η Φαίη να το αφιερώνει όλο στους δύο λατρεμένους της γιους κάνοντας κάθε φορά και κάτι νέο, αλλά δεν παύει ναα ψάχνει λίγες στιγμές για εκείνουν και μέσα στην καθημερινότητα.

Σήμερα λοιπόν το πρωί και πριν φύγει για το Πρωινό και τα παιδιά για το σχολείο, μας καλημέρισε με μια πολύ όμορφη φωτογραφία. Μας έδειξε τα κατοικίδια που της πήγε η Υβόννη Μπόσνιακ για τους γιους της. Δυο μικρά χελωνάκια λοιπόν, θα είναι η νέα συντροφιά της οικογένειας… Τ’ αγόρια έπαιζαν μαζί τους πρωί – πρωί όσο εκείνα βρίσκονταν σε μια γλάστρα στο μπαλκόνι.

Η Φαίη ανέβασε την παρακάτω τρυφερή φωτογραφία κι ευχαρίστησε την Υβόννη για την όμορφη χειρονομία. Φαίνεται πως οι δυο τους είναι φίλες κι αφού για την ώρα ζουν και οι δύο στα νότια πράστια (φήμες θέλουν την Φαίη να μετακομίζει βόρεια) έχουν έρθει κοντά και κάνουν παρέα.

Καλημέρα χελωνιτσες Καλημέρα σε ολους Ευχαριστούμε @yvonini για τους νέους φιλους μας

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda) στις

Φυσικά στο σπίτι υπάρχει και ο λευκός γάτος της Φαίης, ο Prince

Χαδια#prince

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda) στις

Read More

And More