Fan fact! Θα εκπλαγείς όταν μάθεις από τι είναι φτιαγμένη η λούφα που κάνεις μπάνιο!

Υπάρχουν ερωτήσεις και beauty απορίες που σου έρχονται στο μυαλό καθημερινά. Όπως: τι ενυδατική να πάρω; Και υπάρχουν και άλλες beauty απορίες που δεν σου έχουν περάσει ποτέ από το μυαλό. Είμαστε εδώ για να σου απαντήσουμε και σε αυτά και στα άλλα ερωτήματα! Χα!

Αν δεν αναρωτήθηκες, λοιπόν, ποτέ μέχρι σήμερα από τι είναι φτιαγμένη η λούφα με την οποία κάνεις ντους και τρίβεις το σώμα σου καθημερινά τότε ήρθε η στιγμή και να αναρωτηθείς και να δώσεις η ίδια στον εαυτό σου απάντηση σε αυτό το ερώτημα που δεν σε είχε απασχολήσει ποτέ μέχρι σήμερα (ugh!).

Η φυσική λούφα είναι, λοιπόν, φτιαγμένη από αποξηραμένη κολοκύθα. Και ξέρω πώς τώρα μπορεί να σου περνάνε από το μυαλό σκέψεις όπως… μπορείς να φας την λούφα μιας και πρόκειται για αποξηραμένη κολοκύθα; Ή μπορείς να φτιάξεις μόνη σου μια λούφα. Λοιπόν, όχι και ναι!

Σύμφωνα με το Garden America από όπου μάθαμε και από πού προέρχεται η λούφα μπορείς να φυτέψεις στον κήπο σου αλλά η διαδικασία μέχρι να την αποξηράνεις είναι τεράστια οπότε… go buy one! Και εν τω μεταξύ κράτησε αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία που είμαι σίγουρη ότι δεν γνώριζες. Εγώ, πάντως, σίγουρα όχι!

Read More

And More