Φανή Γραμματικογιάννη: Η επίσημη ανακοίνωση για τις φήμες χωρισμού με τον Τούρκο κροίσο!

Οι φήμες για το διαζύγιο τους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία και τώρα το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Ο λόγος για την δημοσιογράφο Φανή Γραμματικόγιαννη και τον Τούρκο δισεκατομμυριούχο σύζυγό της Ουνάλ Αϊσάλ! Το ζευγάρι μετά τα πρώτα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν από τα τουρκικά ΜΜΕ, διέψευσε τα σενάρια χωρισμού και κινήθηκε νομικά εναντίον όσων έγραψαν πως βρίσκονται σε “πόλεμο” για τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Το ζευγάρι όμως, δεν σταμάτησε εκεί και ο πρόεδρος της Γαλατασαράι και του κολοσσού Unita αποφάσισε να βάλει “φρένο” στη φημολογία, χαρακτηρίζοντας τα δημοσιεύματα “άκρως ψευδή και συκοφαντικά”.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, μάλιστα, το λαμπερό ζευγάρι κινείται νομικά μέσω του δικηγορικού γραφείου του Θέμη Σοφού και εναντίον των ελληνικών ΜΜΕ που αναπαράγουν την είδηση. “Ο συντάκτης αναφέρεται σε δήθεν επικείμενο μεταξύ των εντολέων μας διαζύγιο και στη δήθεν αιτία χωρισμού των εντολέων μας, ενώ με αυτό το δημοσίευμα προβαίνεται σε αναπαραγωγή ψευδών, ανακριβών και συκοφαντικών για αυτούς ισχυρισμών, με συνέπεια την αδιαμφισβήτητη και βάναυση προσβολή της τιμής και της υπόληψής τους”, αναφέρεται στην εξώδικη δήλωση.

Read More

And More