Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Ποιος είναι ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού που παραιτήθηκε σήμερα

Τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, τον γνωρίσαμε στις δημοτικές εκλογές όταν διεκδίκησε την ψήφο μας για τον Δήμο της Αθήνας για να λάβει στο δεύτερο γύρο το 48,6% και να χάσει οριακά από τον Γιώργο Καμίνη. Στενός φίλος και συνεργάτης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εδώ και πολλά χρόνια. παραιτήθηκε σήμερα από το βουλευτικό του αξίωμα μετά από απαίτηση του πρωθυπουργου. Ποιος είναι όμως ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης;

Είναι όμορφος γοητευτικός, νέος, ντύνεται casual με τζιν μπουφάν και πουκάμισσα ακόμα και στην ορκωμοσία της κυβέρνησης. Είναι ο πολιτικός που δεν αρνήθηκε να βγει δεκάδες selfies στην προεκλογική εκστρατεία με γυναίκες κυρίως ψηφοφόρους!

Γεννήθηκε πριν 34 χρόνια στη Νέα Σμύρνη και κατάγεται από τη Νίσυρο.

Για την νέα Σμύρνη έχει δηλώσει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Lifo: “Η Νέα Σμύρνη είχε πάντα μια παράδοση προοδευτική. Γίνονταν τα φεστιβάλ του Ρήγα και αυτό είχε αφήσει με κάποιον τρόπο τη σφραγίδα του. Όταν ήμουνα πιτσιρικάς, ένιωθα μια εσωτερική παρόρμηση να ασχοληθώ με την πολιτική, αλλά δεν ήταν κάτι σχηματοποιημένο. Τα πολιτικά θέματα στις εφημερίδες με ενδιέφεραν περισσότερο από τα άλλα”.

Ο Γαβριήλ έχει δίπλωμα οδήγησης αλλά δεν έχει αυτοκίνητο. Μένει στα Εξάρχεια και για τις μετακινήσεις του χρησιμοποιεί ταξί, μετρό και λεωφορεία.

Σπούδασε στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και εκείνα τα χρόνια οργανωμένος στο ΣΥΡΙΖΑ, ξεκίνησε και η φιλία του με τον Αλέξη Τσίπρα, η οποία έγινε πιο στενή την προεκλογική περίοδο όπου εργάστηκαν αρκετά μαζί για την υποψηφιότητα στην Αθήνα.

Έχει δηλώσει πως θα ήθελε κάποια στιγμή να κάνει οικογένεια και παιδιά και απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, έχει πει πως δεν θα ήταν καλό να τον ψηφίσουν οι κυρίες επειδή είναι … εμφανίσιμος.






Διάβασε όλες τις πολιτικές εξελίξεις εδώ

Read More

And More