Γαβριήλ Σακελλαρίδης – Ράνια Τζίμα: Η γνωριμία, ο έρωτας και όλες οι λεπτομέρειες του γάμου τους!

Στην καλύτερη περίοδο της ζωής τους είναι ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και η Ράνια Τζίμα και δεν το κρύβουν. Το ζευγάρι, τέσσερις μήνες πριν τον ερχομό της κόρης του, θα ανέβει τα σκαλιά του Δημαρχείου και θα γιορτάσει το γάμο του με ένα μεγάλο party για τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο πολιτικός γάμος θα γίνει το Σάββατο στις 14 Μαΐου στο δημαρχείο της Αθήνας, από τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη με μάρτυρες – κουμπάρους τους καλούς τους φίλους: Εύα Αντωνοπούλου με τον σύζυγό της Παναγιώτη Αρκουμανέα, η δημοσιογράφος του Mega, Αλεξία Τασούλη με τον Δημήτρη Μιχαλέλη και η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Κατερίνα Χριστοφιλίδου με τον Γιάννη Πετρίδη.

Το νυφικό της Ράνιας θα είναι σε ιβουάρ απόχρωση και σύμφωνα με δημοσίευμα του Down Town θα είναι του οίκου Kathy Heyndels, ενώ τα μαλλιά της νύφης θα επιμεληθεί η Αθηνά Κορώση στο Κολωνάκι και το μακιγιάζ της κάποια από τις επαγγελματίες που συνεργάζεται καθημερινά στο Mega

Όσον αφορά στο γλέντι θα γίνει στο bar-restaurant “Πάρκο Ελευθερίας”, στις 20:30 το βράδυ του Σαββάτου.

Τέλος, το bachelor party της νύφης δεν θα είναι σαν τα συνηθισμένα, αφού η Ράνια Τζίμα θα κάνει μόνο μια σύντομη απόδραση στον Αργοσαρωνικό με τις φίλες της… Κάτι αντίστοιχο θα γίνει και στο ταξίδι του μέλιτος. Το ζευγάρι δεν έχει επιλέξει ακόμη πού θα πάει, αλλά το πιο πιθανό είναι να φύγουν για ένα long weekend, εκτός Αθηνών.

Η γνωριμία και ο έρωτας του ζευγαριού

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το καλοκαίρι του 2014 στο “Πρωινό Mega”. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος με τον Γαβριήλ να κάνει την πρώτη κίνηση, ζητώντας στην Ράνια να βγουν για ένα καφέ στην Αίγλη Ζαππείου. Το ένα έφερε το άλλο και από τότε είναι αχώριστοι. Οι δυο τους πέρασαν, βέβαια, πολλά. Στην αρχή η σχέση τους δοκιμάστηκε από τα συνταρακτικά γεγονότα εκείνης της περιόδου. Οι δυο τους προσπάθησαν να διαφυλάξουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και λόγω της δύσκολης πολιτικής κατάστασης έβλεπαν ο ένας τον άλλον ελάχιστα.

Τώρα, όμως που ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης βρίσκεται εκτός κυβέρνησης, οι ρυθμοί της καθημερινότητάς τους άλλαξαν. Οι δυο τους μένουν πια μαζί στο διαμέρισμα της Ράνιας στη Νέα Σμύρνη, περιμένουν τον ερχομό της κόρης τους και ετοιμάζονται για το γάμο…


Read More

And More