Γεννητούρια στη Βουλή! Έγκυος πρώην συνεργάτιδα του Πρωθυπουργού με υπουργό της κυβέρνησης!

Ένας έρωτας που γεννήθηκε στην πολιτική και στα τραπέζια των διαπραγματεύσεων έχει ανθίσει και σε λίγους μήνες ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Γιώργος Χουλιαράκης και η πρώην συνεργάτιδα του Αλέξη Τσίπρα Κωνσταντίνα Κιντώνη θα αποκτήσουν μωρό, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

Ο υπουργός και η γοητευτική Κωνσταντίνα γνωρίστηκαν πριν από περίπου δυο χρόνια και ήρθαν κοντά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους μας στις Βρυξέλλες. Σύμφωνα με την Espresso η Κωνσταντίνα Κιντώνη είχε διατελέσει προϊσταμένη του ιδιαίτερου γραφείου του Πρωθυπουργού και είχε παραιτηθεί από τη θέση της πηγαίνοντας σε άλλο πόστο. Ένα πόστο που ήταν γραφτό να βρει τον άντρα της ζωής της. Και οι δυο ήταν παντρεμένοι. Οι γάμοι τους τελείωσαν και πλέον έχουν μπροστά τους μια κοινή ζωή και φυσικά έναν επικείμενο γάμο. Η Κωνσταντίνα ήταν παντρεμένη με Γάλλο και έχει αποκτήσει μαζί του ένα παιδί ενώ επίσης με αλλοδαπή, ήταν παντρεμένος και ο Γιώργος Χουλιαράκης.

Παρά το γεγονός ότι είναι ερωτευμένοι προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους. Ο αναπληρωτής υπουργός είναι άνθρωπος που εμπιστεύεται απόλυτα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, είναι ευαίσθητος και χαμηλών τόνων ενώ η Κωνσταντίνα λένε ότι είναι μια δυναμική γυναίκα με άποψη.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα η σύντροφος του υπουργού βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και σύντομα θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους! Με το καλό

Read More

And More