Γιατί ο Hugh Jackman σε πείθει να βάλεις αντηλιακή!

O Hugh Jackman ανέβασε πριν λίγο μια φωτό. Και με αυτή τη μία φωτό ο Hugh Jackman κατάφερε να σε πείσει για όσα όλα εγώ προσπαθώ οοοοοολα αυτά τα χρόνια: να φοράς αντηλιακή Χειμώνα- Καλοκαίρι!

An example of what happens when you don’t wear sunscreen. Basal Cell. The mildest form of cancer but serious, nonetheless. PLEASE USE SUNSCREEN and get regular check-ups.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Hugh Jackman (@thehughjackman) στις


Ο ηθοποιός ανέβασε την παραπάνω φωτό που τον δείχνει να έχει κάνει μόλις μια μικροεπέμβαση στη μύτη και έγραψε: “Ένα παράδειγμα του τι μπορεί να σου συμβεί αν δεν φοράς αντηλιακό: Basal Cell. Η πιο ήπια μορφή καρκίνου αλλά σοβαρή παρόλα αυτά! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ και να κάνετε συχνά check up!”.

Και αυτή είναι η no 1 συμβουλή που έχει να δώσει ο κόσμος της ομορφιάς! Γιατί δεν είναι μόνο η φωτογήρανση (aka η no 1 αιτία γήρανσης) που καραδοκεί αλλά και ο καρκίνος του δέρματος. Και ο ίδιος ο Jugh Jackman ο οποίος ήρθε πρώτη φορά αντιμέτωπος το 2013 είχε δηλώσει στο People: “Δεν φορούσα ποτέ αντηλιακό. Είναι κάτι που δεν με απασχολούσε καν! Μέχρι που μια μέρα εντόπισα αυτό το σημάδι στη μύτη μου που έμοιαζε σαν να είχε συσσωρευτεί αίμα και όταν πήγα να εξεταστώ μου είπαν πως επρόκειτο για μορφή καρκίνου“.

Έκτοτε, ο ηθοποιός έχει γίνει ο ήρωας της επιδερμίδας μας, κυκλοφόρησε μάλιστα μια σειρά αντηλιακών για παιδιά, την Pure Sun Defense και κάθε φορά που εσύ πας να φύγεις από το σπίτι σου χωρίς να έχεις βάλει αντηλιακή και κάνεις κάτι τύπου έλα-μωρέ-σιγά σκέψεις, να έχεις στο νου σου τον Hugh Jackman.

Η αντηλιακή προσώπου σου κάθεται βαριά; Εντοπίσαμε εδώ τις 8 ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ! Τώρα πια δεν έχεις καμιά δικιολογία!

Read More

And More