Γιατί το νέο πολυχρηστικό λάδι του Κορρέ πρέπει να υπάρχει σε κάθε μπάνιο

Είμαι beauty editor. Και δεν θα ξανασυστηθούμε, τουλάχιστον όχι μαζί. Ίσως, όμως, θα πρέπει να σε συστήσω στην αγάπη που έχω για το ελαιόλαδο, εγώ και όλος ο κόσμος. Στα tutorials στα οποία πέφτω πάνω κατά καιρούς, στα άρθρα των μεγαλύτερων sites ομορφιάς ανά τον κόσμο (βλ. allure, harpers bazaar, into the gloss παντού θα διαβάσεις για όλα αυτά τα ευεργετικά που κάνει το ελαιόλαδο στην επιδερμίδα σου και στα μαλλιά σου.

Κι αναρωτιέμαι: αν όλος ο beauty κόσμος σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης γράφει όλα αυτά τα διθυραμβικά comments για το ελαιόλαδο, εμείς εδώ δεν θα έπρεπε να το χρησιμοποιούμε υ-περ-ε-ντα-τι-κά; Από την άλλη, μήπως το ελαιόλαδο παραείναι λιπαρό για τα μαλλιά, το πρόσωπο και το σώμα μας; Κάπου εδώ, ο Κορρές αναλαμβάνει δράση με ένα… θα- υπερλατρέψεις λανσάρισμα!

Το πρώτο πολυχρηστικό ελαιόλαδο από τον Κορρέ, το Pure Greek Olive έχει όχι την λιπαρή σύνθεση που νομίζεις και μια ξεσηκωτική μυρωδιά. Σημείωσε μερικά ακόμη χαρακτηριστικά που το φέρνουν πρώτο στη λίστα των επιλογών μας: δεν περιέχει σιλικόνες, το περιεχόμενό του είναι φυσικό σε ποσοστό 98,7%, προέρχεται από τους ξακουστούς ελαιώνες της Κρήτης όπου καλλιεργείται η, ανώτερης ποιότητας, ποικιλία, Κορωνέικη, είναι ενισχυμένο με μίγμα βιταμινών C, E, F και ω-6 λιπαρών οξέων, βελτιώνει το φυσικό φραγμό λιπιδίων του δέρματος, εξασφαλίζοντας απαλό και ελαστικό δέρμα και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με 4655 διαφορετικούς τρόπους. Ακόμη και σαν highlighter στα ζυγωματικά! Yeap! Σημείωσε και πάλι:

ΠΡΟΣΩΠΟ
– Για ενισχυμένη ενυδάτωση προσώπου καθημερινά, αρκούν λίγες σταγόνες στην κρέμα ημέρας.
– Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως highlighter για φυσική λάμψη και άμεσο φωτεινό αποτέλεσμα. Σε συνέχεια της εφαρμογής του foundation
ή της κρέμας ενυδάτωσης, μία σταγόνα σε σημεία, όπως τα ζυγωματικά, δίνει την όψη υγιούς λάμψης.
ΣΩΜΑ
– Για ενυδατωμένο, λαμπερό δέρμα σε όλο το σώμα, το Θρεπτικό Λάδι εφαρμόζεται σε νωπό δέρμα, κλειδώνοντας την υγρασία.
ΜΑΛΛΙΑ
– Η εφαρμογή λίγων σταγόνων στις άκρες των μαλλιών μειώνει το φριζάρισμα, μαλακώνει τη ψαλίδα, χαρίζει λάμψη, απαλότητα, μεταξένια μαλλιά.
– Θερμαίνοντας 5-6 σταγόνες στην παλάμη και εφαρμόζοντας σε στεγνά μαλλιά για 30’, το Θρεπτικό Λάδι μετατρέπεται σε μία εξαιρετική εντατική θεραπεία μαλλιών για απόλυτη ενυδάτωση και ελαστικότητα.
Pure Greek Olive ή αλλιώς το επόμενο best seller που θα αγαπήσει όλος ο beauty κόσμος. Μην πεις ότι δεν στο είπαμε…

Read More

And More