Γιώργος Λιάγκας: Βραδινή έξοδος με αντροπαρέα!

Ο ελεύθερος χρόνος που έχει αποκτήσει από την αποχή του από την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 έχει δώσει στον Γιώργο Λιάγκα τη δυνατότητα να απολαμβάνει τις παρέες του. Είναι συχνές οι έξοδοί του με φίλους αλλά και οι εξορμήσεις του με το σκάφος τα Σαββατοκύριακα. Αυτή τη φορά το TLIFE τον συνάντησε στα νότια προάστια με αντροπαρέα.

Ο Γιώργος βγήκε για φαγητό με την παρέα του σε γνωστό στέκι της Γλυφάδας και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τον απαθανάτισε. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς τους μάλιστα κάποιοι που τον αναγνώρισαν έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Για την απουσία το “Πρωινό” ο Γιώργος είχε μιλήσει πρόσφατα στην κάμερα της εκπομπής που τον συνάντησε στο ραδιόφωνο. “Είμαι 20 χρόνια στην τηλεόραση κι έχω κάνει πολλές αλλαγές στην καριέρα μου”, είπε. “Κλείνουν οι κύκλοι για να ξεκινήσουν κάποιοι άλλοι και νομίζω ότι αυτός ο κύκλος για μένα θα έπρεπε να κλείσει”, συμπλήρωσε. Άλλωστε είναι μία επιθυμία που είχε κάνει γνωστή από καιρό και έφτασε η στιγμή να τον κάνει πράξη.

Όσον αφορά τα επόμενα σχέδιά του, έχει αναλάβει δύο νέα project του ΑΝΤ1, το Rising star και το Lucky room και βρίσκεται σε προετοιμασίες.

Δες φωτογραφίες από την έξοδό του!

Read More

And More