H γυναίκα που σόκαρε τους πάντες με την αιμορραγία της σε δρόμο του Λονδίνου! [vid]

Έκπληξη και σοκ προκάλεσε μια νεαρή γυναίκα στο Λονδίνο, η οποία είχε “έκρηξη περιόδου” και ζητούσε απεγνωσμένα ταμπόν ή σερβιέτα από τους περαστικούς. Όπως θα δεις στο βίντεο στην αρχή αρχίζει να λέει ότι κανονικά θα της ερχόταν (η περίοδος) στις 20 και όχι στις 15 του μήνα, ενώ στη συνέχεια ζητάει από μια γυναίκα να δει την θερμοκρασία της. Στη συνέχεια αρχίζει να παραπονιέται για κράμπες και πόνο στο στομάχι και στηρίζεται στα ψηλοτάκουνά της σε στάση βαθύ κάθισμα.

Στη συνέχεια βλέπουμε να αιμορραγεί ακατάπευστα κι εκείνη να φωνάζει πως είχε μια… “έκρηξη περόδου”. Όλοι την κοιτάζουν σοκαρισμένοι και κάποιοι ζητούν συγγνώμη που δεν έχουν να της δώσουν ταμπόν ή σερβιέτα. Κάποιοι μάλιστα γελούν ενώ μια κυρία έσκυψε να της σκουπίσει τα άιματα από τους αστραγάλους της.

Όλες ξέρετε πως αυτό δεν συμβαίνει κατά τη διάρκεια της περιόδου και φυσικά πρόκειται για ένα πείραμα της ομάδας Trollstation, κάποιων Youtuber και η κοπέλα είναι η ηθοποιός Amina Maz. Το πείραμα έγινε για να δουν την αντίδραση του κόσμου στην έντονη περίοδο της γυναίκας, αν και στο τέλος φάνηκε και πώς αντιδρούν στην περίπτωση μιας έκτακτης ιατρικής ανάγκης. Όχι θερμά, θα λέγαμε…

Read More

And More