H νέα συλλογή της Axel AW15/16 είναι εδώ!

Με αποπνέουσα νοσταλγία και κομψότητα, η νέα συλλογή της Axel AW 15/16 χαρακτηρίζεται έντονα από τον συνδυασμό διαχρονικών σχεδίων με τολμηρά statement κομμάτια. Kινείται στην παλέτα των απαλών και φυσικών αποχρώσεων, που συνδυάζονται επιτυχημένα με το έντονο chili, τo γλυκό pumpkin, τα ονειρικά παστέλ και το moss green. Εμπνευσμένη από ένα συνδυασμό elegant, boho και ανδρόγυνου στυλ, η Axel δημιουργεί για αυτή τη σεζόν μία συλλογή με έντονη ματιά στην θηλυκότητα.

Η αγάπη της Axel για μοτίβα και χρώμα γίνεται πιο μεγάλη, πιο έντονη και πιο τολμηρή με το Black Rose/Tulip και το Nightfall print – εμπνευσμένο από τα φτερά της πεταλούδας – να εφαρμόζονται σε σιφόν υφάσματα, dramatic φορέματα, pencil φούστες και το καρό pattern να προσθέτει κλασικό χαρακτήρα στη συλλογή.

Μια ιδιαίτερα θηλυκή και σοφιστικέ συλλογή με πανωφόρια να φοριούνται σαν statement κομμάτια – φούστες με prints ιδανικές για power dressing και υπέροχα αξεσουάρ που ιδανικά ολοκληρώνουν κάθε σύνολο. Mid-heels, loafers και μποτάκια υποστηρίζουν το tomboy look σας και δημιουργούν μια εναλλακτική προσέγγιση στο στυλ σας, όταν συνδυάζονται με jupes-culottes, πουκάμισα σε ίσια γραμμή και κλασσικά παντελόνια.
Totes και shoppers με κροκό και snake patterns, κομψά messenger bags και τσάντες με αποσπώμενα μέρη – δημιουργούν τα ιδανικά αξεσουάρ για τα σύνολα του AW15/16.

Shop the collection: www.axelaccessories.com
Find an Axel Store

Read More

And More