Γρήγορα και με λίγες θερμίδες! Gourmet συνταγές από την Μυρσίνη Λαμπράκη

Η Μυρσίνη Λαμπράκη, ασχολείται επι σειρά ετών με την γαστρονομία, είτε ως δημοσιογράφος, είτε διδάσκοντας μαγειρική. Στόχος της είναι να σε βοηθήσει να γίνει άσσος στην κουζίνα, χωρίς να πρέπει να αφιερώσεις τη μισή σου ζωή πάνω από μια κατσαρόλα. Απλές, αλλά νόστιμες συνταγές με λίγες θερμίδες που θα ετοιμάσεις εύκολα. Όταν όμως τις παρουσιάσεις είναι σίγουρο πως θα εντυπωσιάσεις.

Έτσι, έδωσε στο TLIFE μόνο για σένα 5 ξεχωριστές συνταγές για να εντυπωσιάσεις χωρίς να… κοπιάσεις! Κάνε κλικ επάνω στην κάρτα της συνταγής που σου αρέσει και μάθε τα υλικά που χρειάζεσαι, αλλά και την διαδικασία για να τα ετοιμάσεις.

ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Η Μυρσίνη Λαμπράκη προσκαλεί 5 τυχερές, μετά από διαγωνισμό που θα γίνει αύριο στο TLIFE, στα σεμινάρια S.O.S. Cooking που θα διαρκέσουν μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Κάθε σεμινάριο κοστίζει 70€ και έχει διαφορετική θεματική, που απαντά στις διαφορετικές ανάγκες του καθενός.

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, η Μυρσίνη και οι συνεργάτες της σου συστήνουν τους πιο νόστιμους τρόπους για να τα βγάλεις πέρα ως εργαζόμενη γυναίκα που πρέπει να ετοιμάσεις το πασχαλινό τραπέζι και γενικά ως νέος άνθρωπος του 2011 που μπορεί να έχεις δοκιμάσει άπειρα chutneys, αλλά δεν έχεις ιδέα πώς να φτιάξουμε ένα απλό αυγολέμονο!

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό και να κερδίσει μια θέση σε ένα από τα δεκάδες σεμινάρια κάνε κλικ εδώ

Read More

And More