Η 2η εβδομάδα της καλοκαιρινής δίαιτας του Δ. Γρηγοράκη! Συνέχισε να χάνεις κιλά….

Η απόλυτη καλοκαιρινή αντιοξειδωτική δίαιτα σε ενθουσίασε. Ακολούθησες κατά γράμμα τις οδηγίες του πρώτου μενού και είσαι έτοιμη για τη συνέχεια. Ο Κλινικός διαιτολόγος διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης ετοίμασε για σένα και τη δεύτερη εβδομάδα της δίατας με σκοπό να βάλεις σε τάξη τον μεταβολισμό σου και να χάσεις άλλα 1-2 κιλά ή ακόμη και περισσότερα.

“Εάν ολοκληρώσατε με επιτυχία το πρώτο μενού της Απόλυτης Καλοκαιρινής Αντιοξειδωτικής Δίαιτας, τότε μπορείτε να περάσετε στο δεύτερο. Κεντρικός στόχος του μενού αυτής της φάσης είναι βελτιώσει τη μεταβολική λειτουργία ενεργοποιώντας περαιτέρω τη διαδικασία της λιπόλυσης” εξηγεί ο κ. Γρηγοράκης.

Αν δεν έχεις ξεκινήσει ακόμη την δίαιτα κάνε κλικ εδώ και πάρε τα πράγματα από την αρχή, ξεκινώντας με το πρώτο εβδομαδιαίο μενού.

Μην σε αγχώνουν οι αριθμοί. Η δίαιτα είναι έτσι σχεδιασμένη ώστε να χάσεις όσο περισσότερα κιλά γίνεται με ασφάλεια, αλλά και χωρίς να πεινάς. “Το πόσα κιλά θα χάσετε στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει απόλυτη σχέση με το αποτέλεσμα της πρώτης εβδομάδας. Στην περίπτωση που αυτό ήταν εντυπωσιακό, τότε σαφώς σε αυτή τη φάση θα πρέπει να έχετε μικρότερες προσδοκίες. Αν πάλι τα αποτελέσματα της πρώτης εβδομάδας ήταν περιορισμένα τότε υπάρχουν σημαντικές πιθανότητες αυτή η φάση να είναι περισσότερο αποτελεσματική”

Κάνε κλικ επάνω στην κάρτα προκειμένου να δεις με λεπτομέρεια τι περιλαμβάνει το εβδομαδιαίο μενού.

Αν θέλεις να κατεβάσεις την δίαιτα στον υπολογιστή σου, κάνε κλικ εδώ

Read More

And More