Η αντιοξειδωτική δίαιτα του Δημήτρη Γρηγοράκη! Για να χάσεις κιλά σωστά και για πάντα…

Τώρα πια το γνωρίζεις καλά! Μπορεί να καταφέρεις να χάσεις γρήγορα κιλά, όμως σε αυτήν την περίπτωση είναι σχεδόν σίγουρο πως θα τα ξαναπάρεις. Ο Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης ετοίμασε ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής για να “βάλεις” και πάλι τα αντιοξειδωτικά στο τραπέζι σου και να χάσεις κιλά αποτελεσματικά και υγιεινά.

“Η ισορροπημένη διατροφή είναι το καλύτερο μέτρο και το απόλυτο μέσο για την επίτευξη καλής υγείας. Για το σκοπό αυτό θα πρέπει να εντάξεις στην καθημερινή σου διατροφή τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας που θωρακίζουν την άμυνα του οργανισμού, χαρίζοντας υγεία και ευεξία” επισημαίνει ο διαιτολόγος που σου υπόσχεται απώλεια 4 κιλών σε ένα μήνα!

KANE KΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αν θέλεις να κατεβάσεις το πρόγραμμα στον υπολογιστή σου κάνε κλικ εδώ

ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΩΣΕΙΣ
Ένας οργανισμός που παίρνει επαρκή ποσότητα αντιοξειδωτικών προστατεύεται καλύτερα από το κρύο, αποβάλει το στρες και τις βλαβερές ουσίες. “Στην περίπτωση που το οξειδωτικό στρες είναι αυξημένο ενεργοποιούνται οι φυσιολογικοί μηχανισμοί της άμυνας του οργανισμού. Τα αντιοξειδωτικά είναι ουσίες που δρουν με τέτοιο τρόπο ώστε να δεσμεύουν και να εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες μετατρέποντάς τις σε μη τοξικές, άρα και ακίνδυνες για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Ενδεικτικά, τέτοιες ουσίες είναι οι βιταμίνες C και Ε, το β-καροτένιο, τα φλαβονοειδή, τα διάφορα είδη λυκοπενίων που περιέχονται στη ντομάτα, καθώς και φυτοχημικές ουσίες που περιέχονται στο κόκκινο σταφύλι, στα σταυρανθή, στο σκόρδο, στο χαμομήλι και σε διάφορα τρόφιμα. Βλέπουμε πόσο σημαντικό είναι το “φαρμακείο της φύσης”, το οποίο διαθέτει πλουσιοπάροχα αυτά τα μοναδικά όπλα, τις αντιοξειδωτικές ουσίες!”

Read More

And More