Η Μαίρη Συνατσάκη και τα Fitness® σε ενθαρρύνουν να “ξεκινήσεις τρέξιμο”!

O Μεγάλος διαγωνισμός των FITNESS® σου δίνει κίνητρο να βάλεις το τρέξιμο στη ζωή σου και να ακολουθήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής

Τα δημητριακά ολικής άλεσης FITNESS® της Nestlé πραγματοποιούν μεγάλο διαγωνισμό και χαρίζουν πραγματικά χρήσιμα δώρα που θα κάνουν το τρέξιμο και την άσκηση μέρος της καθημερινότητάς σου.

150 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μέσα από την επίσημη σελίδα των FITNESS® στο facebook, παπούτσια adidas Response και iPod nano με περιβραχιόνιο μέχρι τις 14 Μαρτίου.

Πώς θα λάβεις μέρος;

Είναι απλό! Βρες στο εσωτερικό των πακέτων FITNESS® με την ειδική σήμανση «Ξεκίνησε Τρέξιμο» τον κωδικό συμμετοχής, καταχώρησέ τον στη σελίδα των FITNESS® στο Facebook (Μπες με ένα κλικ εδώ) και ίσως να είσαι μια από τους 150 τυχερούς που θα κερδίσουν ύστερα από κλήρωση ένα από τα υπέροχα δώρα!

Κάθε κωδικός αποτελεί και μία συμμετοχή στο διαγωνισμό! Όσοι περισσότεροι κωδικοί λοιπόν, τόσες περισσότερες συμμετοχές και όσες περισσότερες συμμετοχές, τόσες περισσότερες πιθανότητες 1 από τα 100 ζευγάρια παπούτσια adidas Response και τα 50 iPod nano με περιβραχιόνιο να γίνουν δικά σου.

Η Μαίρη Συνατσάκη, απόδειξη ότι η ισορροπημένη διατροφή και η καθημερινή άσκηση μπορούν να χωρέσουν στην άκρως απαιτητική καθημερινότητά μας, πρώτη «Ξεκίνησε Τρέξιμο»! Άνοιξε το επόμενο πακέτο FITNESS®, πάρε μέρος στο διαγωνισμό και ακολούθησέ τη!

FITNESS RUNNING from McCann Worldgroup on Vimeo.

Read More

And More