Jennifer Lopez: “Είμαι περήφανη για τα οπίσθιά μου”

Η JLO είναι από τα πιο κλασικά παραδείγματα της showbiz γυναίκας με καμπύλες. Κι αν νομίζεις πως για αυτό ευθύνονται μόνο τα γονίδια έχεις λάθος.

Τι κάνει για να διατηρείται σε τέλεια φόρμα; Έχει φυσικά personal trainer στο Los Angeles, ενώ πρόσφατα αποφάσισε να ξεκινήσει και μαθήματα yoga. “Όταν ήμουν πιο νέα, είχα εμμονή με τις καρδιαγγειακές ασκήσεις, αλλά τώρα είναι πιο σημαντικό για μένα να βρώ μια ισορροπία στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα. Είμαι πολύ αθλητικός τύπος και ήμουν έτσι από μικρή”. Ανέκαθεν λοιπόν η JLO έκανε χορό, βάρη, καρδιαγγειακή άσκηση. Πάντα όμως με μια πιο θηλυκή προσέγγιση όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Έχει όμως και τις μέρες που όπως όλοι οι άνθρωποι δεν έχουν όρεξη για τίποτα “Είμαι κι εγώ όπως όλοι! Κάποιες μέρες δεν έχω διάθεση να πάω στο γυμναστήριο. Είναι φορές που νιώθω τέλεια με το σώμα μου κι άλλες που κοιτάζομαι στον καθρέφτη και λέω ‘Θεέ μου, πρέπει να κάνω δουλειά΄’”.
Ο personal της Pop Diva Gunnar Peterson, σε συνέντευξή του στο Touch Magazine αναφέρει πως η Lopez δουλεύει σκληρά και αυτό δεν έχει καμία σχέση με το πόσο φορτωμένο είναι το πρόγραμμά της. “Δεν φοβάται να πιέσει τον εαυτό της στο γυμναστήριο, για τουλάχιστον 1 ώρα, 2 με 6 φορές την εβδομάδα”. Αφού λοιπόν κάνει ένα 10λεπτο ζέσταμα κάνει μια σειρά από καρδιαγγειακές ασκήσεις και εξάσκηση με ιμάντες αντίστασης.

Τα μυστικά διατροφής της

Η λατίνα τραγουδίστρια αναφέρει πως προσέχει τι τρώει και κάνει φιλότιμη προσπάθεια αποφύγει τις κακές συνήθειες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως τα καταφέρνει πάντα. “Αν πρέπει να χάσω κιλά απλά κόβω τους υδατάνθρακες από τη διατροφή μου” αναφέρει χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες η JLO ακολουθεί ένα πρόγραμμα διατροφής 1.200 με 1.400 θερμίδων. Φροντίζει φυσικά να καταλώνει άπαχες πρωτεΐνες, φρούτα, λαχανικά και καλά λιπαρά.

Τα… αδύνατα και τα δυνατά σημεία της

Υπάρχει άραγε κάτι που να μην της αρέσει επάνω της; Η Jennifer δεν τρελαίνεται με τους αστραγάλους της, οι οποίοι κατά τη γνώμη της είναι πολλοί αδύνατοι. “Όταν δεν γυμνάζομαι, έχω ένα “θέμα” με την περιφέρεια και τα ψωμάκια, όπως οι περισσότερες γυναίκες”. Το δυνατό της σημείο είναι όπως όλοι γνωρίζουν πια τα οπίσθιά της. Σημείο στο σώμα της, για το οποίο είναι ιδιαίτερα περήφανη. “Η αλήθεια είναι πως θα μπορούσα να σερβίρω καφέ χρησιμοποιώντας για δίσκο σερβιρίσματος… τα οπίσθιά μου. Σε κάθε περίπτωση είμαι περήφανη για τα οπίσθιά μου” αναφέρει με χιούμορ!

Άλλωστε η JLO δεν ήταν ποτέ φανατική οπαδός του skinny. Πιστεύει πως μια γυναίκα δεν πρέπει να μοιάζει με “κρεμάστρα” όπου κρεμά κανείς ένα φόρεμα.

Η Jennifer μπορεί να πάτησε τα 40, αλλά δεν πτοείται. “Δεν βλέπω τον εαυτό μου να κάνει κάποια πλαστική επέμβαση. Δεν ξέρω βέβαια πως θα αισθάνομαι στα 50! Μπορεί τότε να σκεφτώ πως χρειάζεται να διορθώσω κάτι”!
Η συμβουλή της σε σένα
Η ομορφιά δεν λέει τίποτα από μόνη της. Θεωρώ πως είναι σημαντικό να βρει κανείς ισορροπία στο μιυαλό, το σώμα και το πνεύμα. Κάποτε κάποιος μου είχε πει: ‘Μέχρι τα 20 έχεις το πρόσωπο με το οποίο γεννήθηκες. Από την ηλικία των 20 και μετά αποκτάς το πρόσωπο που σου αξίζει’. Μου αρέσει αυτή η ιδέα. Πως κάποιος φοράει την… προσωπικότητά του στο πρόσωπο.

And More