Η δίαιτα και τα fitness tips της Kate Middleton! Μάθε πως κατάφερε να είναι τόσο κομψή…

Πώς κατάφερε η πανέμορφη πριγκίπισσα να “πέσει” 4 ολόκληρα νούμερα μέχρι το γάμο; Γιατί οι φανατικοί της βασιλικής οικογένειας άρχισαν να ανησυχούν για την υγεία της; Ήταν το κλειδί της επιτυχίας της η δίαιτα που έκανε και η μητέρα της Carole; Όλες οι απαντήσεις και τα fitness μυστικά της Kate Middleton αποκαλύπτονται εδώ…

Το γαμήλιο πρόγραμμα

Η Kate όπως φυσικά και κάθε γυναίκα ήθελε την πιο σημαντική μέρα της ζωής της να είναι πιο όμορφη και αδύνατη από ποτέ. Και η αλήθεια είναι πως το κατάφερε και με το παραπάνω. Πρόσεξες τη μέση “δαχτυλίδι” μέσα στο κομψό δαντελένιο νυφικό της; Η Δούκισσα του Cambridge επιμελήθηκε με προσοχή τα πάντα γύρω από το γάμο της. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που από την περίοδο που ήταν ακόμη φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο –οπότε και φορούσε ρούχα με νούμερο 40– έχει χάσει αρκετά κιλά, μπαίνοντας πλέον σε ρούχα με νούμερο 34.

Στη φωτό αριστερά η Kate σε ξέγνοιαστες στιγμές στο πανεπιστήμιο, πάντα γλυκιά, αλλά σαφώς με κάποια κιλά παραπάνω.
Η σύγκριση με την Νταϊάνα
Οι πρώτες φωτογραφίες της Kate πιο αδυνατισμένης φούντωσαν αμέσως τις φήμες για πιθανές διατροφικές διαταραχές, ανάλογες με εκείνες που φέρεται να είχε και η πριγκίπισσα Νταϊάνα. Σε επίσκεψή της στο Bellfast λίγο πριν το γάμο έσπευσε η ίδια να διώξει κάθε ανησυχία.

“Είναι όλα μέρος του γαμήλιου πλάνου” απάντησε όταν τη ρώτησαν για το θέμα, “προσπερνώντας” κάθε υπόνοια που άφηναν οι δημοσιογράφοι πως ίσως η Kate το παρακάνει!

Η φωτογραφία δεξιά ήταν και η αφορμή να ξεκινήσουν όλες οι φήμες πως η μέλουσα – τότε – πριγκίπισσα ίσως να είχε χάσει κάπως το μέτρο στην απώλεια κιλών.

Dukan Diet! Είναι η δίαιτα που βοήθησε όλη την οικογένεια Middleton;

Οι φήμες για την πριγκιπική δίαιτα ξεκίνησαν να οργιάζουν από τον περασμένο Οκτώβρη. Ήταν στις αρχές του Φθινοπώρου που η μητέρα της Kate αποφάσισε να χάσει κιλά. Επέλεξε λοιπόν μια διάσημη fad diet, την γαλλική Dukan Diet. Όπως η Carole Middleton δήλωνε τότε στην Daily Mirror μέσα σε μόλις 4 ημέρες έχασε με τη δίαιτα αυτή 2 κιλά.

Όλα τα lifestyle περιοδικά και portal στο διαδίκτυο διέδιδαν λοιπόν πως η μητέρα συνέστησε την “θαυματουργή” δίαιτα και στην κόρη της για να χάσει κιλά πριν από το γάμο.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ DUKAN DIET ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η Dukan Diet είναι μια παραλλαγή της διάσημης δίαιτας Atkins η οποία είχε προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις, ως προς την αξιοπιστία της. Πολλοί είναι οι διατολόγοι που επισημαίνουν πως μια τέτοια δίαιτα μπορεί να είναι επικίνδυνη για την υγεία, κυρίως γιατί αποκλείει πολλές ομάδες τροφίμων από την διατροφή σου για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Παρά τις έντονες φήμες βέβαια, η νιόπαντρη πριγκίπισσα επιμένει πως έχει τον απόλυτο έλεγχο της διατροφής της και πάντα προσπαθεί να ακολουθεί αξιόπιστες και υγιεινές μεθόδους αδυνατίσματος.

Το άγχος της νύφης

Η αρχισυντάκτρια του περιοδικού Majesty – περιοδικό που ασχολείται κατά κόρον με τη βασιλική οικογένεια – Ingrid Seward παρόλα αυτά δεν είναι σίγουρη πως το μυστικό της επιτυχίας είναι η Dukan Diet. ” Έδειχνε πιο αδύνατη αρκετό καιρό πριν το γάμο. Εκείνο που πιθανότατα την έκανε να χάσει περισσότερα κιλά είναι η αδρεναλίνη. Πιστεύω πως είχε πολύ άγχος για το γάμο” εξηγεί η κα. Seward.

Άλλωστε οι ημέρες που κατέβαινε στην πιτσαρία της γειτονιάς για ένα λαχταριστό κομμάτι πίτσας έχουν πια περάσει ανεπιστρεπτί. Τίποτα δεν είναι το ίδιο όταν έχεις εκατομμύρια ανθρώπων να παρακολουθούν κάθε σου βήμα. Τώρα πια η Kate θέλει να μαγειρεύει για εκείνη και τον αγαπημένο της William, παραδοσιακά βρετανικά πιάτα με φρέσκα υλικά. Για τις μαγειρικές της ικανότητες βασιλικές πηγές λένε πως ο ίδιος ο William είναι ιδίαιτερα περήφανος.

Σε γενικές γραμμές το πριγκιπικό ζεύγος επιλέγει:
– Φρέσκα φρούτα και δημητριακά για πρωινό
– Σαλάτες και σούπες σε ό, τι έχει να κάνει με το μεσημεριανό του γεύμα
– Τέλος, σύμφωνα με τη Daily Record η Kate αγαπά τα δροσερά “καλοκαιρινά φαγητά” όπως σαλάτες, θαλασσινά κτλ και πως είναι πολύ αυστηρή όταν πρέπει να “τιθασεύσει” τον εαυτό της.

Πάντως και η Kate έχει τις αδυναμίες της στις οποίες δεν μπορεί να αντισταθεί. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του τοπικού παντοπωλείου στο Bucklebury όπου διατηρεί εξοχική κατοικία η οικογένεια Middleton, η Kate λατρεύει τις “ζελεδένιες” καραμελίτσες σε σχήμα από αρκουδάκι!

To πρόγραμμα γυμναστικής της
Η Kate Middleton παίζει τέννις, χόκεϊ επί χόρτου και γενικά λατρεύει τα sports. Επιπλέον, συνηθίζει να κάνει αναζωογονητικές βόλτες για trecking στο βουνό, αγαπά την κολύμβηση και την ιστιοπλοΐα.

Ο φακός των paparazzi απαθανάτισε την καλλίγραμμη σιλουέτα της σε μία από τις βόλτες με ιστιοπλοΐκο μαζί με τον πρίγγιπα William.

Φυσικά εκτός από την αγάπη της για τα αθλήματα η Kate δεν χάνει ευκαιρία να βρεθεί στο γυμναστήριο για γυμναστική. Μάλιστα τα αδιάκριτα μάτια των δημοσιογράφων την συνέλαβαν λίγες μόνο ημέρες πριν από το γάμο στο γυμναστήριο Harbour Club, αγαπημένο προορισμό και της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Το αθλητικό Club έχει στις εγκαταστάσεις του τρεις πισίνες, εσωτερικά γήπεδα τένις, beauty spa και κομμωτήριο.

Τα δημοσιεύματα των δεκάδων βρετανικών tabloid μιλούν για ένα πρόγραμμα γυμναστική ςπου περιλαμβάνει τα πάντα. Από βάρη στο γυμναστήριο, μέχρι Pilates και Yoga.

Σε κάθε περίπτωση πάντως οι κύκλοι στο Buckingham μιλούν για μια γυναίκα που προσέχει τη διατροφή της, αλλά και το βάρος της. Ο λόγος; Εκτός φυσικά από την υγεία και την ωραία γραμμή, η Kate θέλει ο οργανισμός της να είναι έτοιμος και στην καλύτερη δυνατή φόρμα για να μπορέσει να γίνει μανούλα!!

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Παναγιώτης Πετράκης Shaya Αντιγόνη Δρακουλάκη

Άντα Λιβιτσάνου Ναταλία Δραγούμη Μαρία Ηλιάκη

And More