Eva Longoria! Μάθε πως απέκτησε αυτό το σώμα. Τι γυμναστική κάνει; Τι τρώει;

Κάθε άλλο παρά Νοικοκυρά σε απόγνωση μπορεί κανείς να την αποκαλέσει… Άλλωστε όταν η απόγνωση από τις “μπερμπαντιές” του πρώην άντρας της την έφεραν στο αμήν, απλά τον χώρισε και πήγε παρακάτω. Πώς όμως η 37χρονη ηθοποιός διατηρεί το σώμα της σε τέλεια φόρμα; Τι τρώει και πώς γυμνάζεται;

Μάθε όλα της τα μυστικά εδώ…

Έχει τη γυμναστική στο DNA της
Μπορεί ο γάμος με τον μπασκετμπολίστα Tony Parker να μην κράτησε, όμως η μικροσκοπική Longoria έχει μια φυσική ροπή προς τον αθλητισμό. Τίποτα δεν είναι τυχαίο… και ένα όμορφο, σέξι σώμα δεν μπορεί παρά να έχει πίσω του προϊστορία. “Σαν παιδί, έπαιζα μπάσκετ, έκανα κλασική γυμναστική, ήμουν cheerleader… σχεδόν τα πάντα! Δεν ήμουν ποτέ η καλύτερη, αλλά την ίδρωνα τη φανέλα. Θυμάμαι να είμαι πολύ επιθετική ως παίκτρια του μπάσκετ. Έπαιζα σε θέση point guard και πάντα με υποτιμούσαν επειδή ήμουν μικροσκοπική… αλλά ήμουν γρήγορη” θυμάται η “Νοικοκυρά σε απόγνωση” για τα σχολικά της χρόνια.

Όταν όμως ήρθε η ώρα να ενσαρκώσει την εκρηκτική Gabrielle στην επιτυχημένη σειρά που την έκανε γνωστή – τις Desperate Housewives εννοώ – η Eva Longoria συνειδητοποίησε πως πρέπει να γυμναστεί σκληρά. “Γνώριζα πως η Gabrielle θα είναι ένας σέξι ρόλος, αλλά δεν είχα συνειδητοποιήσει από την αρχή πόσες σκηνές θα είχα με εσώρουχα. Έτσι ξεκίνησα πιο έντονα γυμναστική”! Στην προσπάθειά της τη βοήθησαν και οι γνώσεις της: “Έχω σπουδάσει κινησιολογία, άρα γνωρίζω από εξάσκηση. Οπότε καταλαβαίνεις πως είναι μέσα μου να παραμένω σε φόρμα… αν και μπορώ να τεμπελιάσω κάποιες φορές” εξηγεί.

Για αυτές τις ώρες τεμπελιάς η μεξικάνικης καταγωγής ηθοποιός προσέλαβε personal trainer. “Έρχεται στο σπίτι και κυριολεκτικά με τραβά από το κρεβάτι, φωνάζοντας και κλωτσώντας. Δεν είναι εύκολο να γυμναστεί κανείς επί 1 ώρα, 3 φορές την εβδομάδα. Είναι πολύ χαρούμενος παρ’ όλα αυτά που η εξάσκηση μου αποδίδει”!

Το μυστικό της Eva για να μην βαριέται είναι η ποικιλιά. “Έχω ένα θέμα συγκέντρωσης όταν πρέπει να κάνω γυμναστική, οπότε ο γυμναστής μου, φροντίζει να μην βαριέμαι ποτέ. Κάνω KickBoxing τη μία μέρα, καρδιαγγειακή την επόμενη, βάρη την μεθεπόμενη και yoga λίγες μέρες μετά”, εξηγεί!

Ποια είναι τα μυστικά διατροφής της;
H Eva γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η διατροφή. Παρ’ όλα αυτά δεν θα πει ποτέ όχι σε μια πίτσα, την ώρα που παρακολουθεί τηλεόραση ή σε ένα νόστιμο hamburger. Το μότο της ζωής της είναι τα πάντα με μέτρο: “Δεν έχω εμμονή με τη δίαιτα. Λατρεύω το ψάρι και τα λαχανικά, αλλά αγαπώ και τα cheeseburgers και τις πίτσες! Τα πάντα με μέτρο είναι οκ”!

“Θα έπρεπε να κάνω δίαιτα, αλλά δεν κάνω” παραδέχεται. “Τρώω όμως στην πραγματικότητα πολύ υγιεινά. Έτσι σε συνδυασμό με τη γυμναστική μπορώ να τρώω ό, τι θέλω. Μου αρέσει για παράδειγμα το σπαγκέτι και τα κεφτεδάκια” εκμυστηρεύεται.

Όπως όμως και να έχει η Eva Longoria θέλει να αποφεύγει τα επεξεργασμένα τρόφιμα. Πώς; Μα φυσικά μαγειρεύοντας.
Είμαι Μεξικανή, οπότε μαγειρεύω συνέχεια. Και τρώω πολύ, αλλά λατρεύω τα λαχανικά. Μου αρέσει το σπανάκι, τα λαχανάκια Βρυξελλών. Τρώω λαχανικά με κάθε μου γεύμα”! Αυτή της την αγάπη για τη μαγειρική την απέδειξε στο βιβλίο μαγειρικής με τίτλο Eva’s Kitchen που κυκλοφόρησε πριν από ένα χρόνο περίπου.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Rooney Mara Nάντια Μπουλέ Ιωάννα Πηλιχού

Κρυσταλλία Lady Gaga Elle McPherson

And More