Sienna Miller! “Δεν γυμνάζομαι ουσιαστικά και μπορώ να τρώω όσα burger θέλω.” What?

Διαβάζεις και συνειδητοποιείς ότι: τρώει burger, δεν πηγαίνει γυμναστήριο, τρώει μπέικον με αυγά, τρώει βάφλες και δεν κάνει δίαιτες. Και λίγο πριν ορμήξεις κατά πάνω της… θα σου πω ότι: έχει μικρό στήθος και κυτταρίτιδα!

To κορίτσι που έκλεψε την καρδιά του Jude Law -για να της το ανταποδώσει με την κουβερνάντα των παιδιών του (τι gentleman!)- είναι μια από τις περσόνες που μαγεύουν μικρή και μεγάλη οθόνη, αλλά και τη μόδα. Και φυσικά εκτός από την προσωπικότητά της, σε αυτο παίζει ρόλο και η σιλουέτα της. Η 32χρονη Sienna είχε ένα από τα πιο καλοβαλμένα σώματα στο Ηollywood χωρίς -όπως θα δεις παρακάτω- ιδιαίτερη προσπάθεια. Το αντίθετο μάλιστα!

Τον περασμένο Ιούλιο έγινε μανούλα, φυσικά πήρε κιλά, αλλά πολύ σύντομα τα έχασε. Τι έκανε για να επιστρέψει στο Small νούμερο; Και γιατί δεν νιώθει ακόμα έτοιμη για μπικίνι;

Η Sienna και όλες οι άλλες!
Είναι και η Βρετανή ηθοποιός μια από τις υπερτυχερές; Μια γυναίκα που της κλήρωσε το πρώτο λαχείο στη γέννα και δεν λέει να βάλει κιλά ό,τι και να κάνει; “Δεν γυμνάζομαι ουσιαστικά και μπορώ να τρώω όσα burger θέλω” ανέφερε εδώ και καιρό η Sienna, χωρίς βέβαια να έχει ψευδαισθήσεις πως αυτό δεν θα έχει επιπτώσεις στην εικόνα της. “Πιστεύω πως τελικά όλα αυτά τα burger θα με… βρουν κάποια στιγμή. Πάντως παραμένω κορίτσι των αυγών με μπέικον και της βάφλας”!

Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα έκανε δίαιτα. Δεν είναι στο χαρακτήρα της όπως λέει και πάντα θα υποκύπτει σε ένα κομμάτι σοκολατένιο κέικ. Ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να αντιμετωπίσει τις ανασφάλειές της σε σχέση με την εικόνα της στη συνέχεια.

Μάλιστα η όμορφη Βρετανή ισχυρίζεται πως είναι φορές που θα ήθελε να βάλει μερικά κιλάκια. “Θα ήθελα να είχα πιο πλούσιο στήθος για να “ταιριάζει” με τους γλουτούς μου. Αλλά δεν βάζω κιλά με τίποτα”. Έξαλλη σε έκανε; Σε κάνει να θυμώνεις που εσύ σκέφτεσαι ακόμη και τη μπουκιά που θα καταπιείς, αφού είσαι σίγουρη πως θα γίνει λίπος; Μπορεί να είναι αυτό το μυστικό της… Η έλλειψη ενοχής! Φαγητό με ήσυχη συνείδηση…

Η χαμένη αίτηση εγγραφής στο γυμναστήριο
Είναι μερικά χρόνια τώρα που η Sienna παλεύει να πείσει τον εαυτό της να κάνει αυτό το βήμα. Να καταφέρει να βάλει τη γυμναστική στη ζωή της. Αλλά… “Βαριέμαι πολύ εύκολα, οπότε πρέπει να βρίσκω κάθε φορά πράγματα που να προκαλούν το ενδιαφέρον μου. Γιατί η αλήθεια είναι πως θα μπορούσα να ζήσω με πιο… γυμνασμένο σώμα. Εντάξει είμαι πετίτ, αλλά δεν είμαι και αψεγάδιαστη!” αναφέρει και παρατηρεί: “Έχω μικρό στήθος και κυτταρίτιδα”!

“Όταν ήμουν πιο μικρή τα πράγματα ήταν πιο εύκολα. Αλλά νομίζω έφτασα σε μια ηλικία που ξέρω πως είναι καιρός να γυμνάζομαι και λίγο. Δεν μπορώ να το αποφύγω πια, όπως παλιά”! Μέχρι να το πάρει όμως απόφαση να γραφτεί επιτέλους στο γυμναστήριο, φροντίζει να καλύπτει τις ατέλειες στιλιστικά, με τα κατάλληλα ρούχα. “Κι έχω πολλά τέτοια ρούχα, που καλύπτουν τις ατέλειες…”

Τα μυστικά για τέλειο σώμα μετά την εγκυμοσύνη
Μπορεί να έχει αέρα και στιλ σε κάθε της εμφάνιση, όμως δεν ήταν παρά τον περασμένο Ιούλιο που η Sienna έφερε στον κόσμο τη μικρή της κόρη Marlowe. Σύμφωνα με πληροφορίες του βρετανικού περιοδικού Closer, λίγες εβδομάδες μετά αποφάσισε πως έπρεπε να βάλει μπρος το σχέδιο “ολική επαναφορά”! Όχι, ούτε τώρα υπέκυψε στον πειρασμό να ακολουθήσει κάποια “μαγική” δίαιτα. Ποιο ήταν λοιπόν το σχέδιο; Απλό, ρεαλιστικό αλλά αποτελεσματικό. Μείωσε την ποσότητα της μερίδας και κατά συνέπεια τις θερμίδες που κατανάλωνε καθημερινά, προσπαθώντας να μην τσιμπολογά καθόλου μέσα στην ημέρα.

Οι φωτογραφίες της από τις πρόσφατες εμφανίσεις δικαιώνουν τη… στρατηγική της. Αν και όπως αναφέρει άτομο του στενού της κύκλου, δεν είναι ακόμη έτοιμη να βγει εκεί έξω με μπικίνι και θα ήθελε να ρίξει περισσότερο την κοιλιά.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Jessie J
Σόφη Πασχάλη
Olivia Palermo

Michelle Obama
Jessica Hart
Λάουρα Νάριες


And More