Kelly Clarkson! Πώς έχασε 15 κιλά; Έρωτας είναι η αιτία…

Είναι το πρώτο “είδωλο” που ξεπήδησε από το διάσημο show American Idol. Έκτοτε η γεμάτη φωνή της μάγεψε εκατομμύρια θαυμαστές. Η Kelly Clarkson μπαίνει στα 30, είναι ερωτευμένη και πιο αδύνατη από ποτέ. Πώς κατάφερε να χάσει 15 κιλά μέσα στο 2012; Είναι ο έρωτας η καλύτερη αφορμή για δίαιτα; Ποιο είναι το πρόγραμμα γυμναστικής της; Συγκεντρώσαμε όλες τις πληροφορίες για το fitness make over της διάσημης τραγουδίστριας εδώ…

Η Kelly και το φαινόμενο γιο-γιο
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Kelly Clarkson προσπαθεί να επανέλθει σε φυσιολογικό βάρος! Αυτή τη φορά, το σημείο μηδέν για να ξεκινήσει την προσπάθεια ήταν μια εμφάνισή της στην τηλεόραση. H νικήτρια του American Idol αποφάσισε πως πρέπει να χάσει κιλά ύστερα από ένα γύρισμα τον περασμένο Δεκέμβριο… “Έδειχνε πολύ βαριά και δεν της άρεσε καθόλου” αναφέρουν οι πηγές στο Us Today!

“Πάντα το βάρος μου παρουσίαζει αυξομειώσεις. 10 κιλά πάνω, 10 κιλά κάτω. Όλη μου η ζωή είναι κάπως έτσι” εξηγεί η Kelly. Και τα λεγόμενά της αποδεικνύονται από τη φωτογραφία του σχολείου της, από την εφηβική της ηλικία.

/

Και μπορεί στην ασπρόμαυρη φωτογραφία να κάνει αυτό που τη γεμίζει, δηλαδή να τραγουδάει, όμως είναι φανερό πως έχει λίγα παραπάνω κιλά.

Ο έρωτας αδυνατίζει! Τουλάχιστον την Kelly…

Mέχρι το καλοκαίρι η Kelly είχε καταφέρει να χάσει αρκετά κιλά. Και φυσικά η αδύνατη σιλουέτα σε συνδυασμό με το ξανθό χρώμα και το νέο στιλ στα μαλλιά, έκανε την εμφάνισή της στα Billboard Music Awards το talk of the town! Tα δημοσιεύματα δεκάδες και όλα με έναν τίτλο: “Η ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ KELLY CLARKSON”! Και όχι άδικα, αν κρίνει κανείς από τις φωτογραφίες…

Η ίδια πάντως αναφέρει πως η προσπάθεια να χάσει βάρος δεν ήταν για την καριέρα της, αλλά για το νέο της αμόρε (ο κύριος δηλαδή της φωτογραφίας, που σύμφωνα με τα περιοδικά ονομάζεται Brandon Blackstock, είναι κυνηγός ταλέντων και ο γιος του manager της Kelly Clarkson)… “Θα ήθελα πολύ να πω, πως η μεταμόρφωση αυτή έχει να κάνει με τη δουλειά, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει…” εξηγεί στο περιοδικό People. “Έχω ένα αγόρι και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, κανείς δεν θέλει να μην είναι σε φόρμα όταν βγαίνει με κάποιον”!

Μυστικά διατροφής, τέλος!

“Τρώω καλύτερα και γυμνάζομαι” είναι η φράση που περιγράφει όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη θεαματική αλλαγή της τραγουδίστριας. “Δεν υπάρχει μυστικό. Απλά προσπαθώ να τρώω πιο σωστά και να γυμνάζομαι λίγο περισσότερο. Όσα κιλά όμως και να είμαι ένα είναι σίγουρο… πως θέλω να ερμηνεύω επί σκηνής, ό, τι νούμερο κι αν φοράω. Αισθάνομαι καλά!”

Του φίλου μου η personal…
Βέβαια, μπορεί ο έρωτας να γεμίζει το στομάχι “πεταλουδίτσες”, να θέλεις να είσαι η πιο όμορφη του κόσμου για τον πρίγκιπά σου, όμως τίποτα από όλα αυτά δεν αρκεί για να γίνεις fit. Η personal trainer του αγαπημένου σου όμως, είναι σαφώς πιο αποτελεσματική. “Έκλεψα την γυμνάστρια από το αγόρι μου. Το καλό είναι πως είναι πολύ cool, καμία σχέση με αυτό που έχεις στο μυαλό σου για έναν γυμναστή” εξηγεί η Kelly στην τηλεοπτική εκπομπή Extra.

“Tην λένε Nora και εγώ την αποκαλώ Chuck Nora! Είναι η personal trainer μου… ” αναφέρει αστειευόμενη για την γυμνάστρια που έχει αναλάβει το πρόγραμμά της. “Μου αρέσει το φαγητό. Μου αρέσει η ζωή μου… Πολλά πράγματα στη ζωή μου είναι αυστηρά προγραμματισμένα, οπότε δεν θέλω κι άλλα πρέπει. Όμως η Nora το κάνει να μοιάζει διασκεδαστικό”! είναι η εξήγηση που δίνει στο πως κατάφερε να ακολουθήσει ευβλαβικά το πρόγραμμα γυμναστικής.

Ασκήσεις για την Kelly
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Redbook η Kelly μας αποκαλύπτει αναλυτικά ποια είναι η γυμναστική που τη βοήθησε να χάσει αυτά τα 15 κιλά. “Κάνω καρδιαγγειακή άσκηση, δηλαδή τρέχω. Όταν θέλω να ακολουθήσω κάποιο πρόγραμμα ενδυνάμωσης, ακολουθώ ασκήσεις που εκμεταλλεύονται το βάρος του σώματος. Δεν προτιμώ τα βάρη, γιατί οι μύες μου παίρνουν εύκολα όγκο” εξηγεί. Όπως αποκαλύπτει με την personal trainer της λατρεύει να βγαίνει στη φύση για πεζοπορία…

Το μήνυμα που θέλει να κρατήσουν οι fan της
H Κelly Clarkson έχει φανατικούς θαυμαστές, κυρίως στις ΗΠΑ! Τι είναι αυτό που θέλει να κρατήσουν από την προσπάθειά της να χάσει κιλά; “Ειλικρινά, εκείνο που θέλω να εμφυσήσω στους θαυμαστές μου είναι να είναι υγιείς και ευτυχισμένοι. Δεν έχω καμιά διάθεση να γίνω super-skinny.”

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Liv Tyler
Σόφη Πασχάλη
Jessica Simpson

Michelle Obama
Sienna Miller
Λάουρα Νάριες


And More