America Ferrera! Πώς έχασε 12 κιλά; Ποιο είναι το διατροφικό της πρόγραμμα;

Tη θυμάσαι από την Αμερικάνικη εκδοχή της “Μαρίας της άσχημης”, Ugly Betty! Η America Ferrera είναι ένα απλό κορίτσι όπως όλα τα άλλα. Ούτε τέλειες αναλογίες, ούτε αψεγάδιαστο σώμα. Αυτό για χρόνια ήταν και το πλεονέκτημά της, με εκατομμύρια θαυμαστές να αναγνωρίζουν πως είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Τι άλλαξε και έχασε 12 κιλά; Πώς κατάφερε να αποκτήσει πιο όμορφο σώμα και να αλλάξει τις διατροφκές της συνήθειες; Έχουμε όλα τα fitness μυστικά της εδώ…

Ένα αστείο κορίτσι…
“Είμαι ένα άτομο με φυσιολογικές αναλογίες. Τα ρούχα μου είναι medium. Κάποιες φορές ανησυχώ περισσότερο για το αν θα χάσω βάρος, παρά για το αν θα πάρω κιλά. Βλέπετε έτσι με έχουν γνωρίσει και με αποδέχονται οι άνθρωποι” αναφέρει με γερές δόσες ειλικρίνειας. “Αισθάνομαι πως αν ήθελα να αποκτήσω καλύτερο σώμα, ίσως υπήρχαν κάποιοι να σκέφτουν ‘Γιατί δεν αισθάνεται άνετα με τον εαυτό της’” αναφέρει αφοπλιστικά. Δεν είναι τυχαίο που για χρόνια το κοινό την κατέτασε στην πρώτη θέση με τις επώνυμες που προβάλουν μια θετική εικόνα για την φυσιολογική – και όχι με αναλογίες μοντέλου – εμφάνισή της.

Η μεταμόρφωση!
Αργότερα, όταν η Ugly Betty μεταμορφώθηκε σε κύκνο, κάνοντας θεαματική εμφάνιση 12 κιλά πιο αδύνατη στο κόκκινο χαλί, πολλοί θαυμαστές της σοκαρίστηκαν. Ποια ήταν η απάντησή της; “Πρέπει να διαμορφώσεις μια υγιή σχέση με την άσκηση και τη διατροφή. Το θέμα για μένα δεν είναι να μοιάζω με supermodel, αλλά να αισθάνομαι καλά με αυτό που είμαι” δήλωνε.

Δεν έχει βάλει στόχο να αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοικτό, ούτε να προκαλέσει με την αλλαγή στην εικόνα της. “Δεν είμαστε όλες size 0 και ξέρεις κάτι; Είναι οκ, γιατί κάποιες από εμάς αγαπούν το φαγητό” αναφέρει.

Τα βήματα που την βοήθησαν να χάσει βάρος
Η America σταμάτησε τις λάθος επιλογές – όπως junk food – στη λάθος ώρα και για τους εντελώς εσφαλμένους λόγους. Για παράδειγμα δεν έπαιρνε ποτέ πρωινό, με αποτέλεσμα να χάνει την ενέργειά της μέχρι το απόγευμα. Δες παρακάτω ένα χαρακτηριστικό πρόγραμμα διατροφής της νέας America, που θέλει να προσέχει τον εαυτό της.

/


Anti-stress yoga
: Παλιότερα θα το έριχνε στο γρήγορο και παχυντικό φαγητό κάθε φορά που αγχωνόταν. Για να καταπολεμήσει το άγχος και την πίεση επέλεξε την yoga, που βοηθά να αποβάλεις το στρες, αλλά και το σωστό πρωινό σε συνδυασμό με πολλά και μικρά snacks μέσα στην ημέρα.

Συνολικά η America έχασε 12-14 κιλά, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει φτάσει να μπαίνει σε ρούχα 2 νούμερα μικρότερα από ό, τι είχε συνηθίσει. Κι όλα αυτά όχι για να κάνει εντύπωση στο κόκινο χαλί. “Ένα τέλειο σώμα δεν διορθώνει όλα σου τα προβλήματα, ούτε σε κάνει να αγαπάς τον εαυτό σου περισσότερο. Το θέμα είναι απλά να αισθάνεσαι πιο άνετα μέσα στο σώμα σου” εξηγεί η ηθοποιός.

And More