Constance Jablonski! Τα Fitness μυστικά ενός αγγέλου της Victoria Secret

Μη μου πεις πως δεν αναρωτιέσαι πως γίνεται και υπάρχουν μοντέλα με τέτοιες αναλογίες; “Μα δεν τρώνε τίποτα πια;” σκέφτεσαι και ξανασκέφτεσαι! Απαντήσεις μπορεί να σου δώσει μόνο μια γυναίκα που έχει πατήσει το πόδι της στα μεγαλύτερα runways του κόσμου.

Η Γαλλίδα Constance είναι μία από αυτές, με δεκάδες catwalk και διαφημίσεις για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας στον κόσμο. Το “αγγελάκι” της Victoria Secret μας δίνει τα μυστικά της και αποδεικνύει πως το να είσαι μοντέλο, δεν σημαίνει πως είσαι και από άλλο πλανήτη…

Μοντέλα είμαστε… όχι εξωγήινες
Η συζήτηση για το αν τα μοντέλα προβάλουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής και κυρίως αν προωθούν υγιή πρότυπα είναι πια τόσο αρχαία, όσο και η ιστορία της μόδας. Η Constance πάντως έχει τις ενστάσεις της! “Δεν νομίζω πως οι άνθρωποι θα πρέπει να είναι επικριτικοί απέναντι σε show μόδας που προβάλουν σε εκατομμύρια κόσμου ένα δήθεν ψεύτικο πρότυπο. Μια εξωπραγματική εικόνα για το τι είναι σέξι γυναικείο σώμα. Προφανώς όμως και οι γυναίκες που κάνουν Modeling είμαστε όλες αληθινές και όχι ψεύτικες” αναφέρει!

“Είμαι πολύ ευτυχισμένη και περήφανη που περπατώ στην πασαρέλα και δεν νομίζω πως αυτό θα έπρεπε να είναι πρόβλημα. Όλοι θέλουν να είναι ευτυχισμένοι και όμορφοι! Σωστά;” συμπληρώνει προς υπεράσπιση των απανταχού μοντέλων. Μαζί σου και εμείς Constance, με μια επιφύλαξη για όσα έχουν ακουστεί, γραφτεί και συμβεί στην πασαρέλα και εκτός από κορίτσια που ήθελαν να είναι πιο αδύνατα και σέξι όπως ένα Top Model!

Παρ’ ολίγον διάδοχος της Στέφι Γκραφ
Η Constance λατρεύει τη γυμναστική. Την κρατάει σε φόρμα και της χαρίζει ενέργεια για να τα βγάλει πέρα με τις απαιτήσεις μιας δουλειάς. Η γαλλίδα έκανε άλλωστε πρωταθλητισμό για πολλά χρόνια στο τένις! Για ένα διάστημα μάλιστα αμφιταλαντευόταν ανάμεσα στο τερέν και την πασαρέλα, αφού ήθελε να ακολουθήσει καριέρα επαγγελματία τενίστριας! Τελικά την κέρδισε η μόδα…

“Όταν προετοιμάζομαι για μια εβδομάδα μόδας, προσπαθώ να διατηρώ την ενέργεια μου. Φροντίζω να κοιμάμαι καλά και να γυμνάζομαι πολύ ώστε να είμαι σε φόρμα για μια μεγάλη περίοδο catwalk” εξηγεί σε συνέντευξή της.

Πόσο εύκολο είναι όμως να ακολουθείς ένα πρόγραμμα γυμναστικής όταν είσαι συνέχεια με μια βαλίτσα στο χέρι; “Γυμνάζομαι πολύ. Αλλά είναι αλήθεια πως δεν είναι πάντα εύκολο. Όταν κάνει κρύο αισθάνεσαι πως θέλεις να μείνεις κουκουλωμένη με την κουβέρτα και να πίνεις ζεστή σοκολάτα. Όμως πάντα παίρνω μαζί μου τα αθλητικά μου παπούτσια, όπου και να βρίσκομαι για τρέξιμο ή τένις’ σημειώνει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Διατροφή για original Γαλλίδες…
Eμείς στο TLIFE τα έχουμε πει! Οι Γαλλίδες έχουν το επτασφράγιστο μυστικό της καλλίγραμμης σιλουέτας. Κάτι σαν το μαγικό φίλτρο των προγόνων τους στο γαλατικό χωριό του Αστερίξ (Για να δεις τι τρώνε οι Γαλλίδες ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ). Έτσι λοιπόν και η δεσποινίς Jablonski, έμαθε τι θα πει σωστή διατροφή από μωρό.

“Οι γονείς μού μου έμαθαν να τρώω λαχανικά και φρούτα, οπότε αυτό είναι κάτι που κάνω από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι. Έτσι δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα να ακολουθήσω υγιεινή διατροφή” αναφέρει η ίδια!

Και ναι… ούτε η Constance μπορεί να πει όχι στη σοκολάτα. Όχι ότι θα σκάσει κιόλας! “Δεν είμαι παρανοϊκή – θα φάω σοκολάτα και δεν πρόκειται να με απασχολήσει το γεγονός για μέρες. Νομίζω καλή υγεία είναι κάτι που πρέπει να διατηρεί κανείς σε όλη του τη ζωή. Δεν είναι καλό να είσαι σε δίαιτα για 30 μέρες, ώστε να χάσεις βάρος και μετά να το “ρίξεις” και πάλι στο φαγητό! Η υγιεινή διατροφή είναι ένα καθημερινός τρόπος να συμπεριφέρεσαι” εξηγεί.

Η Constance επιπλέον λατρεύει τα θαλασσινά και ιδιαίτερα μια γαλλική σπεσιαλιτέ με οστρακοειδή που απολαμβάνει όποτε επιστρέφει στους δικούς της στη Lille της Γαλλίας!

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Rebecca Romijn Σόφη Πασχάλη Jessica Simpson

Michelle Obama
Daria Werbowy
Λάουρα Νάριες


And More