Αlyssa Milano! Πώς η αγάπη της για τα ζώα την κρατάει σε άψογη φόρμα στα 40 της;

Ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που ενηλικιώθηκαν σε ένα πλατώ. Huge Star της αμερικανικής τηλεόρασης από μικρό παιδί και αγαπημένο κορίτσι του μάγου των τηλεοπτικών σειρών της δεκαετίας του ’90 Aaron Spelling, η Alyssa έγινε πρόσφατα 40 και μανούλα. Ποια είναι τα μυστικά της… μαγισσούλας από την θρυλική σειρά Charmed; Τι διατροφή ακολουθεί; Ποιο είναι το πρόγραμμα γυμναστικής της; Πώς έχασε κιλά μετά τη γέννηση του γιου της το 2011;

Ψάξαμε, αναζητήσαμε, βρήκαμε στοιχεία για τις συνήθειες της στη γυμναστική και στη διατροφή και σου τις παρουσιάζουμε όλες εδώ…

H φιλόζωη Alyssa
Η πρώην μάγισσα (βλ. Charmed) έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα ζώα και το δείχνει εμπράκτως σε κάθε ευκαιρία. Συμμετέχει ενεργά σε κάθε φιλοζωική ενέργεια και φυσικά έχει επιλέξει να προσαρμόσει τη διατροφή της στις πεποιθήσεις τις.

Μάλιστα είχε λάβει μέρος σε παλαιότερη καμπάνια της φιλοζωικής PETA με μια φωτογράφηση που εν πολλοίς εξηγεί και την υπέροχη γραμμή της παρά τα 41 της χρόνια. Η Alyssa Milano δήλωσε σε όλο τον κόσμο πως προτιμά την χορτοφαγική διατροφή της με μια εκκεντρική φωτογράφηση όπου φορούσε μια τουαλέτα από λαχανικά. Το ξεχωριστό φόρεμα ήταν μια δημιουργία της Mia Gyzander, κατασκευασμένο αποκλειστικά από μαρούλια, σπαράγγια και άλλα λαχανικά. Πώς ήταν η Lady Gaga με την ανατριχιαστική τουαλέτα από κρέας; Ε, το ακριβώς αντίθερο.

“Επιλέγοντας την χορτοφαγική διατροφή μπορείς να μειώσεις λίγο τον πόνο που βιώνουν τα ζώα καθημερινά” αναφέρει. “Στο κάτω, κάτω παραλείποντας τα ζωικά προϊόντα από τη διατροφή σου κάνεις καλό στα ζώα, στο περιβάλλον, αλλά και στην υγεία σου”.

Τα μυστικά διατροφής της
Ναι, δεν χρειάζεται να το σκεφτείς πολύ πως η Alyssa διατηρείται σε φόρμα επειδή αποφεύγει τα ζωικά τρόφιμα. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν τρώει και τα υποπροϊόντα όπως γαλακτοκομικά. Απολαμβάνει συχνά μια πίτσα με λαχανικά και μπόλικο τυρί. Όπως άλλωστε αποκαλύπτει σε συνέντευξή της, υπάρχουν δεκάδες εναλλακτικές για να παραμείνεις πιστή veggie, με λουκάνικα ή veggie φέτες ζαμπόν ή κοτόπουλο. Προϊόντα που μπορείς εύκολα να βρεις στα ράφια του super market και θα σε βοηθήσουν να χάσεις βάρος, χωρίς να χάσεις την ενέργειά σου.

Η Alyssa έχει άλλωστε αποκαλύψει πως το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθεί είναι μια ελαφριά παραλλαγή της διάσημης Zone Diet. “Κάθε Κυριακή όμως τρώω ό, τι επιθυμώ”. Σε γενικές γραμμές η δίαιτα αυτή είναι πολύ πιο πλούσια σε πρωτεΐνες και λιπαρά από τις παραδοσιακές δίαιτες. Ευτυχώς για όσους είναι λάτρεις των γλυκών, ο Barry Sears προτείνει να τρως παγωτό πλούσιο σε λιπαρά. Είναι η αγαπημένη δεκάδων celebrity, όπως η Jennifer Aniston, η Demi Moore κ.α. Μάθε περισσότερα για αυτήν εδώ

Γεννημένη Fitness Freak
Η Alyssa είχε πάντα πολύ καλή σχέση με τη γυμναστική. “Το πρωί τρέχω για 5 χιλιόμετρα και στη συνέχεια, επιστρέφοντας από τη δουλειά κάνω 40 λεπτά spinning class” αναφέρει σε συνέντευξή της στο Cosmopolitan! “Επίσης παρακολουθώ μαθήματα yoga δυο φορές την εβδομάδα, αλλά και πρόγραμμα με βάρη τρεις φορές την εβδομάδα”. Με τόσο χρόνο στο γυμναστήριο, αλλά και στους δρόμους για τρέξιμο δεν είναι τυχαίο που η Alyssa διατηρεί το σώμα της σε τέτοια φόρμα.

Μυστικό που αντικαθιστά τη γυμναστική
– Όμως η Alyssa έχει ένα άλλο μυστικό, που σύμφωνα με τα λεγόμενά της αρκεί για να είναι σε φόρμα και να έχει ενέργεια όλη την ημέρα. Ποιο είναι αυτό; Το σεξ, βεβαίως, βεβαίως! “Αισθάνομαι πολύ πιο υγιής όταν κάνω σεξ. Ξυπνά το επόμενο πρωί γεμάτη ζωντάνια. Συνήθως παίρνω βιταμίνες και γυμνάζομαι καθημερινά, αλλά όταν κάνω σεξ δεν έχω ανάγκη τίποτα” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Kαι με τα κιλά της εγκυμοσύνης;
Πριν από 2 χρόνια η Alyssa απέκτησε το πρώτο της παιδί και φυσικά, όπως και για κάθε celebrity, το στοίχημα με την επαναφορά στα κιλά προ εγκυμοσύνης ήταν και για αυτή μεγάλο. Αρχικά να σου αναφέρω πως η μινιόν Αμερικανίδα δεν σταμάτησε ποτέ τη γυμναστική. Πήγα στο μάθημα yoga ακόμη και μια μέρα πριν γεννήσω αναφέρει η Alyssa. Επιπλέον όπως δήλωνε λίγο μετά τη γέννηση του γιου της, πάντα αποζητούσε βαρετα φαγητά, όπως μαρούλια, καρότα και ρύζι. Απλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τα κατανάλωνε σε μεγαλύτερες ποσότητες.

Το πρόγραμμα στη συνέχεια περιελάμβανε τρέξιμο, yoga, yoga και πάλι yoga όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Νικολέτα Καρρα Constance Jablonski Rosie Huntington-Whiteley!

Cara Delevigne
Miley Cyrus
9 Τοp Models μας δίνουν τα
Fitness
μυστικά τους


And More