Irina Shayk! Πώς διατηρεί ένα τόσο όμορφο σώμα η αγαπημένη του Christiano Ronaldo;

Η επίσκεψη της στην Ελλάδα προκάλεσε πανικό! Το διάσημο μοντέλο βρέθηκε για λίγες ημέρες στη χώρα μας και όλα τα μέσα ενημέρωσης έτρεξαν για μια της φωτογραφία, μια της δήλωση. Η Irina είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα διεθνώς, έχει δίπλα της έναν από τους πιο περιζήτητους άντρες στον κόσμο (τον Christiano Ronaldo) και φυσικά έχει ένα από τα πιο αξιοζήλευτα σώματα.

Με αφορμή λοιπόν την επίσκεψη της σέξι Irina Shayk στην Ελλάδα ξεσκονίσαμε τις δηλώσεις της περί διατροφής και γυμναστικής και σου παρουσιάζουμε κάθε πληροφορία για τον τρόπο που διατηρεί το σώμα της σε φόρμα.

Τα μυστικά της διατροφής της…
“Πίνω πολύ νερό, αλλά δεν κάνω δίαιτες. Οι άνθρωποι έχουν την άποψη πως τα μοντέλα δεν τρώνε. Θα άλλαζαν γνώμη αν με έβλεπαν στο εστιατόριο” ανέφερε η Ρωσίδα καλλονή στο Vogue Uk. “Θα φάω και το παγωτό μου και το γλυκό μου, αλλά όλα είναι θέμα ισορροπίας. Αν δοκιμάσω κάτι από αυτά, αισθάνομαι πολύ καλύτερα αν αργότερα περάσω μερικές ώρες στο γυμναστήριο” εξηγεί.

Με τα φαγητά της γιαγιάς…
Η Shayk μπορεί να έχει κατακτήσει όλο το δυτικό κόσμο, η καταγωγή της όμως την έχει σημαδέψει στις διατροφικές της επιλογές. Έτσι δεν χάνει ευκαιρία να δοκιμάσει κάποια παραδοσιακή ρώσικη συνταγή. “Η αγαπημένη μου είναι τα πελμένι” αναφέρει σε συνέντευξή της. “Μου λείπουν πολλά φαγητά από την πατρίδα μου. Αλλά κάθε Σαββατοκύριακο προσπαθώ να επισκέπτομαι ένα ρώσικο super market και να παίρνω κάτι για να το μαγειρέψω σπίτι”

Free Day…
Όπως καταλαβαίνεις η σχέση της Shayk με τη διατροφή, τουλάχιστον σύμφωνα με τα όσα έχει πει κατά καιρούς, είναι πολύ στενή και εκλεκτική. Χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως δεν προσέχει τι τρώει. Ακόμη όμως και η σωστή διατροφή και το μέτρο, θέλουν το… μέτρο τους! Έτσι κάποιες μέρες δίνει στον εαυτό της “ρεπό”, απολαμβάνοντας πίτσα και παρακολουθώντας τηλεόραση.

Συν Αθηνά και χείρα κίνει…

H Ιrina αναγνωρίζει πως μεγάλο μέρος του αψεγάδιαστου σωματότυπού της το οφείλει απλά στο DNA της. “Έχω καλά γονίδια, πράγμα που σαφώς και βοηθά”! Όπως όμως πίσω από κάθε τι που μοιάζει τέλειο, υπάρχει και εδώ ένα αλλά… “Πρέπει όμως να είσαι σκληρός με τον εαυτό σου. Δεν είμαι τεμπέλα και πιέζω τον εαυτό μου. Πηγαίνω στο γυμναστήριο τρεις ή τέσσερις φορές την εβδομάδα όταν δεν ταξιδεύω”! Αυτά για να διαλυθούν οι όποιες αυταπάτες πως ένα όμορφο σώμα προκύπτει έτσι τυχαία.

To πρόγραμμα γυμναστικής της…
“Δεν το κάνω γιατί θέλω να είμαι skinny, αλλά επειδή μου φτιάχνει τη διάθεση να ξεκινώ την ημέρα μου με γυμναστική” εξηγεί. “Άλλωστε λατρεύω τη γυμναστική” δηλώνει η αγαπημένη του Christiano Ronaldo για τη σχέση της με την εξάσκηση. Τι είναι όμως αυτό που προτιμά η Irina; “Μου αρέσει το box και η Pilates και σε γενικές γραμμές γυμνάζομαι πολύ”!



Tα μυστικά της για να είναι σε φόρμα

Ναι η Irina ξέρει τι θα πει σωστή διατροφη, γνωρίζει πως γίνεται το όμορφο σώμα, ομορφότερο με τη γυμναστική όμως το δικό της μυστικό είναι άλλο. “Τρώω υγιεινά, πίνω πολύ νερό, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είμαι χαρούμενη και ερωτευμένη με το σώμα μου”! Κατάλαβες;

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Νικολέτα Καρρα Constance Jablonski Alyssa Milano

Cara Delevigne
Miley Cyrus
Τα μυστικά
των Top Model


And More