Olivia Wilde! Τα fitness μυστικά της σέξι ηθοποιού

Το εκρηκτικό βλέμμα της, το καλοφτιαγμένο κορμί της και τα μακριά μαλλιά της σίγουρα μπορούν να στοιχειώσουν πολλά ανδρικά μυαλά! Η Olivia Wilde μας συστήθηκε κατά κύριο λόγο μέσα από τη σειρά Dr. House, όπου υποδυόταν την έκρηκτική μαθήτρια του εκκεντρικού γιατρού. Αποτελεί όμως πέρα από το υποκριτικό της ταλέντο και fashion icon, ενώ η εντυπωσιακή της σιλουέτα γίνεται πάντα αντικείμενο συζήτησης.

Ποια είναι τα μυστικά διατροφής της; Τι γυμναστική ακολουθεί πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα για τους εκάστοτε ρόλους; Ποια εξάσκηση την κάνει να αισθάνεται πιο όμορφη;

H vegetarian διατροφή
Η Olivia έχει πολύ συγκεκριμένη κοσμοθεωρία. Εκτός λοιπόν από την λατρεία της για τους Knicks (την ομάδα μπάσκετ της Νέας Υόρκης), είναι φανατική ζωόφιλος και ακτιβίστρια (όσο ταιράζει ένας τέτοιος όρος σε μια celebrity)! Έτσι η απόφασή της να αποκλείσει τα ζωικά προϊόντα από τη διατροφή της, δεν έχει καμία σχέση με την προσπάθειά της για ιδανικές αναλογίες. Αν και με το να είναι vegan μπορεί να ελέγχει καλύτερα το βάρος της.

“Το να μην τρώω κρέας με κρατά πραγματικά σε άψογη φόρμα. Είναι επιλογή τρόπου ζωής, αλλά σε κάθε περίπτωση το κρέας και όλα όσα συνήθως το συνοδεύουν έχουν πάντα πολλές θερμίδες” αναφέρει η αγαπημένη του Dr. House στη δημοφιλή αμερικανική σειρά.

“Το να είσαι χορτοφάγος δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά είναι ένα τρόπος ζωής που με κάνει να αισθάνομαι και να δείχνω πολύ καλύτερα. Το δέρμα μου είναι καλύτερο, έχω περισσότερη ενέργεια” επισημαίνει η Olivia.

Πώς έγινε vegan;
Η Olivia είχε πάντα ευαισθησίες για την κακοποίηση των ζώων. “Είμαι χορτοφάγος από την ηλικία των 12” εξηγεί σε συνέντευξή της. “Όμως δεν ήμουν πάντα υπόδειγμα επιμονής στη χορτοφαγική διατροφή τα τελευταία χρόνια. Άλλες φορές την ακολουθούσα ευλαβικά κι άλλες όχι τόσο πιστά” επισημαίνει.

Ποια επώνυμη όμως την έκανε να μπει στο… χορτοφαγικό δρόμο για τα καλά; Η Alicia Silverstone, που έχεις ανάγει την vegan διατροφή σε… επιστήμη! “Εκείνη που πραγματικά μου έδειξε τον καλύτερο τρόπο να παραμένω χορτοφάγος ήταν η Alicia. Γυρίζαμε μαζί μια ταινία και μου μαγείρευε εκπληκτικές συνταγές κάθε μέρα. Έδειχνα και αισθανόμουν καλύτερα από ποτέ”

Όταν ο ρόλος απαιτεί lattex
Όπως κάθε όμορφη ηθοποιός που σέβεται τον εαυτό της στην Αμερική, έτσι και η Olivia κλήθηκε πριν από 2-3 χρόνια να φορέσει εφαρμοστή ολόσωμη φόρμα! Δύσκολη επιλογή… πρόκειται για μια επιλογή που δεν σου αφήνει περιθώρια για ατέλειες. Η Olivia ντύθηκε στο lattex για την ταινία Tron και το κορμί της ανέλαβε personal trainer.

“Δούλεψα με personal, οπότε έκανε μία ώρα καρδιαγγειακή άσκηση (τρέξιμο, αεροβική, περπάτημα) πέντε με έξι μέρες τη βδομάδα” αναφέρει σε συνέντευξή της. Το πρόγραμμα της συμπλήρωνε άσκηση με βάρη τρεις φορές την εβδομάδα, εναλλάξ με ασκήσεις για πολεμικές τέχνες. Το διάστημα της προετοιμασίας της αναφέρει πως είδε τεράστια διαφορά στο σώμα της που ήταν και έμοιαζε πιο τονωμένο.

Όπως αναφέρει ο γυμναστής που την ανέλαβε, Pattrick Murphy η Olivia μετά από τόση προπόνηση κατάφερε να αναλάβει μόνη της το γύρισμα ακόμη και επικίνδυνων σκηνών που σε διαφορετική περίπτωση θα απαιτούσαν κασκαντέρ. Το μυστικό για να μην κουραστεί απότ η γυμναστική; Σύμφωνα πάντα με τον Murphy το γεγονός πως κάθε μέρα το πρόγραμμα της περιελάμβανε διαφορετικές ασκήσεις, ώστε να μην κουράζονται και να βλέπουν πιο γρήγορα αποτελέσματα.


Γυμναστική για… καθημερινά κορίτσια

Όλα αυτά που διάβασες όμως είχαν στόχο το τέλειο, αψεγάδιαστο σώμα για την ταινία. Ποια είναι όμως η σχέση της Olivia με τη γυμναστική στην καθημερινότητά της; Εντάξει, η σιλουέτα της μαρτυρά πως δεν της είναι αδιάφορη, αν και όπως παραδέχεται γυμνάζεται πολύ λιγότερο από ό, τι για τις ανάγκες του ρόλου.

Η όμορφη Αμερικανή ασχολούνταν με το χορό από μικρή, όπως μας αναφέρει ο personal trainer της για την ταινία. Σήμερα αποκαλύπτει στους θαυμαστές της πως η yoga φροντίζει τόσο για το σώμα, όσο και για το πνεύμα! “Κάνε yoga! Αισθάνομαι πάντα υπέροχα μετά από μια συνεδρία, κατά την οποία έχω αφιερώσει λίγο χρόνο για να αναπνεύσω”

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Ηοllywood Make
over
Britney Spears
Christina Ricci

Karlie Kloss Marion Cotillard
Νικολέττα Καρρά


And More