Gisele! H εκνευριστικά αψεγάδιαστη σιλουέτα της μετά τη γέννα και τα αγαπημένα της γλυκά…

Είναι ο ορισμός της έκφρασης αγανάκτησης “δεν υπάρχει”! Δύο λέξεις που είναι σίγουρο πως αντήχησαν στα πέρατα του κόσμου, όταν όλοι αντικρύσαμε τη Gisele με μπικίνι λίγους μόνο μήνες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της. Τι έκανε η πανέμορφη Βραζιλιάνα για να επιστρέψει στη θεόσταλτη σιλουέττα της; Τι είναι ακριβώς τα “υγιεινά” γλυκά που απολαμβάνει μετά μανίας με τον σύζυγό της; Μυστικά διατροφής και γυμναστικής από το πιο ακριβοπληρωμένο top model αυτή τη στιγμή στον κόσμο!

Kung Fu Model
Το έχουμε γράψει και πιο παλιά, όταν εξερευνούσαμε τα μυστικά της Gisele πριν φέρει στον κόσμο και την κόρη της Vivian Lake Brady τον περασμένο Δεκέμβριο. Το top model λατρεύει τις πολεμικές τέχνες και πιο συγκεκριμένα το Kung Fu. Όπως μάλιστα έχει δηλώσει συνέχισε την εξάσκηση στην ανατολίτικη πολεμική τέχνη έως και δύο εβδομάδες πριν τη γέννα.

Πληροφορίες του περιοδικού Shape αναφέρουν πως η καστανή καλλονή δεν παρέλλειψε το 90λεπτο μάθημα King Fu, τρεις φορές την εβδομάδα, ποτέ τα τελευταία τέσσερα χρόνια. “Το να εξασκείσαι στη μέθοδο Kung Fu τονώνει τους μύες και την ευλυγισία στο κάτω μέρος του σώματος. Αντίστοιχα οι κινήσεις άμυνας με τα χέρια γυμνάζουν πολύ καλά και το πάνω μέρος και ειδικά τους ώμους και τα χέρια” εξηγεί ο Yao Li, King Fu Instructor της Gisele.

Η γυμναστική στη ζωή της Gisele…

Όμως το Kung Fu δεν είναι η μόνη εξάσκησή της. Η Gisele δεν χάνει ευκαιρία να βγει για τρέξιμο με τον αγαπημένο της Tom Brady -ο οποίος είναι άλλωστε και αθλητής/ποδοσφαιριστής, πηγαίνει στο γυμναστήριο και λατρεύει τη yoga. Όπως καταλαβαίνεις, αυτό το κορμί δεν είναι ούτε απλά δώρο Θεού, ούτε αποτέλεσμα καλών γονιδίων. Είναι η επιβράβευση στους τόνους ιδρώτα…

Όπως λέω και στις αδερφές μου που δεν γυμνάζονται: Ό,τι δίνεις, παίρνεις! Δεν φοβάμαι να γυμναστώ σκληρά. Θέλω πάντα να δίνω το καλύτερο που μπορώ” αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της στη βρετανική Vogue!

Oι τρεις χρυσοί κανόνες της διατροφής
Η Gisele το έχει δηλώσει πολλές φορές. Όταν θελήσει να απολαύσει κάτι δεν πρόκειται να σκεφτεί ούτε πασαρέλες, ούτε παχάκια, ούτε size zero φορέματα. Άλλωστε δεν το κρύβει πως είναι μεγάλος fan των burger και των κρεατικών γενικότερα.

“Τρώω πολύ κρέας και ευλογώ κάθε τι που είναι να μπει στο οργανισμό μου”! αναφέρει σε συνέντευξή της. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπήκε ποτέ στη διαδικασία να κάνει εξαντλητικές δίαιτες; “Καλό είναι να θυμάσαι πως αν δεν εφοδιάσεις με καύσιμα το αυτοκίνητό σου θα σταματήσει. Αντίστοιχα, αν δεν φάω, θα πεθάνω. Τρώω τα πάντα, οτιδήποτε βρίσκω επειδή δεν θέλω να λιποθυμήσω επάνω στην πασαρέλα” αναφέρει.

Παρόλα αυτά, η διατροφή της διέπεται από τρεις χρυσούς κανόνες:

– Δεν στετείται ποτέ τα φαγητά που αγαπά! Το μυστικό για να μην το παρακάνει; Η σωστή ποσότητα!

– Προσφέρει στον οργανισμό της υδατάνθρακες (σε αντίθεση με όλη αυτή τη μόδα των διατροφών χαμηλών σε υδατάνθρακες) που αποτελούν και τη βασική πηγή ενέργειας για το σώμα.

– Συμβουλεύεται τη ζυγαριά της μία φορά την εβδομάδα. Έτσι για να γνωρίζει που βρίσκεται και να προσαρμόζει ανάλογα το πρόγραμμά της.


Γλυκά και υγιεινά;
Κι όμως! Στην Αμερική κυκλοφορούν ήδη σε καραμελάκια, μπάρες, σοκολάτες και άλλα τέτοια λαχταριστά και σύμφωνα με τους εμπνευστές τους δεν έχουν ούτε ένα πρόσθετο, χρωστική ή ίχνος επεξργασμένων συστατικών κτλ. Πρόκειται για μια σειρά καραμελάκια και γλυκά που παρασκευάζονται μόνο από φυσικά βιολογικά υλικά.

Τα Unreal, με λίγα λόγια τα “δεν υπάρχουν” γλυκά, δοκίμασε και η Gisele με το σύζυγό της και τα βρήκαν εξαιρετικά. Θα μπορούσε να είναι μια πολύ καλή “συγκεκαλυμμένη” διαφήμιση όπου το πιο διάσημο Top Model στον κόσμο απολαμβάνει όλα όσα πιστεύαμε ως σήμερα δεν είχε δοκιμάσει ποτέ.

Στο video πάντως που ακολουθεί δεν είναι η μόνη celebrity που τα “εγκρίνει”! Θα δεις τον Matt Damon, τον ιδρυτή του twitter και άλλους επώνυμους των ΗΠΑ να απολαμβάνουν τα unreal καραμελάκια!

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Ηοllywood Make
over
Olivia Wilde
Christina Ricci

Karlie Kloss Irina Shayk
Rosie Huntington


And More