Kristin Davis: τα fitness μυστικά της

Η διάσημη ηθοποιός φόρεσε τη φόρμα της και βγήκε για γυμναστική. Τι είναι αυτό που την κάνει τόσο σέξι;

Η συντηρητική Charlotte του Sex and the City μίλησε στο αμερικάνικο περιοδικό fitness για όλα τα μυστικά που την κρατάνε σε άψογη φόρμα. Ναι, κάτω από τα comme il faut φορέματα της σεμνότυφης Charlotte κρύβονται οι τέλειοι κοιλιακοί.
“Είμαι περήφανη που έχω καμπύλες! Δεν πρόκειται να γίνω ποτέ η πιο αδύνατη ηθοποιός, ούτε και θέλω δηλαδή. Όταν είσαι καλά με τον εαυτό σου και το σώμα σου, αυτόματα έχεις και αυτοπεποίθηση” αναφέρει χαρακτηριστικά η Αμερικανίδα ηθοποιός. Για να μείνει όμως σε φόρμα, ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής.
Πώς γυμνάζεται η Kristin Davis;
“Δεν μπορώ να “χοροπηδάω” κάνοντας αεροβική άσκηση. Έχω ανάγκη από διάφορες ασκήσεις κάθε φορά” αναφέρει η Kristin Davis, που φέτος έκλεισε τα 45. Έτσι εναλλάσσει τις ασκήσεις από Yoga σε Pilates ή καρδιομυοτονωτική άσκηση!
Για το πρόγραμμα γυμναστικής της εμπιστεύεται και αυτή, όπως και η συμπρωταγωνίστρια της Sarah Jessica Parker την γυμνάστρια Tracy Anderson. H Tracy Anderson έχει αναλάβει κατ’ αποκλειστικότητα όλους τους διάσημους του hollywood, όπως την Madonna και την Gwyneth Paltrow. “Η SJP με σύστησε στην Tracy Anderson και το γυμναστήριό της στη Νέα Υόρκη. Είναι το ιδανικό μέρος για μένα, αφού μπορώ να αλλάζω πρόγραμμα κάθε 10 μέρες. Το αγαπημένο μου είναι η άσκησε με λάστιχα. Δυναμώνουν και σφίγγουν όλους τους μύες των χεριών, χωρίς να σε εξουθενώνουν!” εκμυστηρεύεται η πρωταγωνίστρια του Sex & The City.
Κι όταν το πρόγραμμά της είναι βαρύ και δεν προλαβαίνει να επισκεφθεί το γυμναστήριο; “Γυμνάζομαι στο σπίτι. Κάνω ελλειπτική άσκηση για 40 με 45 λεπτά, Yoga αλλά και Pilates.
Η διατροφή της Charlotte
Αν έτρωγα μόνο σαλάτα κάθε μέρα, θα αυτοκτονούσα” λέει αστειευόμενη η Kristin Davis και συνεχίζει: “Ποιος νοιάζεται αν θα μπει στο στενό του τζιν, αν δεν μπορείς να απολαύσεις την ζωή και να έχεις κάτι καλό να φας; Πέρασα φάσεις που έλεγα, δεν μπορώ να φάω αυτό ή εκείνο. Τώρα πια δεν περιορίζω τον εαυτό μου. Το φαγητό είναι απόλαυση”. Σε γενικές γραμμές απολαμβάνει το κοτόπουλο, σολομό, αυγά και σαλάτες.
Μην το πεις πουθενά…
Η Kristin Davis έχει κι αυτή κρυφές αμαρτίες. “Δεν μπορώ να αντισταθώ στην σοκολάτα. Όταν μάλιστα κάνει ζέστη, επιβάλλεται ένα παγωτό. Δεν είναι ανάγκη να φάω ένα ολόκληρο παγωτό…μερικές μπουκιές αρκούν για να αισθανθώ ικανοποιημένη”.

And More