Demi Moore: Τι κάνει η 47χρονη σταρ και διατηρείται έτσι;

Δεν μπορεί να μην έχεις σχολιάσει κι εσύ τη σχέση της με τον Aston Kutcher; Δεν μπορεί να μην έχεις αναρωτηθεί τι κάνει αυτή η γυναίκα και διατηρείται τόσο όμορφη και σέξι ακόμα; Τη θυμάσαι να βγαίνει από τη θάλασσα στους Άγγελους του Τσάρλι; Έχεις ακούσει τι λένε οι άντρες όταν τη βλέπουν;

Τι κάνει λοιπόν η πιο διάσημη Coogar και έχει τέτοιο κορμί; Ποια δίαιτα ακολουθεί και ποιο είναι το πρόγραμμα γυμναστικής της.

Από δίαιτα σε δίαιτα…
Κατά καιρούς της έχουν χρεώσει δεκάδες fad diets και “απίθανες” δίαιτες που υπόσχονταν γρήγορη απώλεια κιλών. Το υπέροχο κορμί του Striptease αποδόθηκε στην carb-lovers diet -διαιτολόγιο που εστίαζε στην κατανάλωση υδατανθράκων, ένα πρόγραμμα διατροφής που περιλαμβάνει μόνο ωμά φαγητά αποκλείοντας επεξεργασμένα τρόφιμα (κάτι ανάλογο με την Μακροβιοτική δίαιτα), αλλά και την διάσημη Zone Diet. Και φυσικά οι φήμες για ελαφριές ή και πιο “δραστικές” αισθητικές επεμβάσεις οργιάζουν στο διαδίκτυο.

Είτε όλες αυτές οι πληροφορίες έχουν δόση αλήθειας είτε όχι, εκείνο που έχει σημασία είναι πως η Demi τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει πως το σημαντικό είναι να βρεις ένα πρόγραμμα που να ακολουθεί τους κανόνες υγιεινής διατροφής. Τι περιλαμβάνει όμως αυτό; Μικρά και συχνά γεύματα, τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες όπως ψάρι και φασόλια ή λαχανικά και φρέσκα φρούτα. Είναι όμως αυτό το μοναδικό της μυστικό;

Το μυστικό της αποκαλύφθηκε στο Twitter

Κι αν αισθάνεσαι πως δεν μπορεί μια απλή ισορροπημένη διατροφή να φέρει τέτοια αποτελέσματα σε μια γυναίκα που πλησιάζει τα 50, τότε η Demi σου δίνει η ίδια την απάντηση. Κάνει αποτοξίνωση μαζί με τον αγαπημένο της Aston Kutcher. Η τελευταία τους λατρεία σύμφωνα με τα όσα έχουν ποστάρει στα προσωπικά τους προφίλ στο site κοινωνικής δικτύωσης είναι η αποτοξίνωση Cleanse των 21 ημερών.

“Δεύτερη μέρα αποτοξίνωσης σήμερα και ετοιμάζομαι για τρέξιμο με τον Aston και τα σκυλιά” αναφέρει η Demi Moore και προσθέτει πως “η δεύτερη μέρα είναι ακόμη καλύτερη από την πρώτη”! Βέβαια ο αγαπημένος της δεν φαίνεται τόσο ενθουσιασμένος με την ιδέα της αποτοξίνωσης γιατι συμπληρώνει: “Μόλις 9 ώρες σε αποτοξίνωση και θέλω μια μπριζόλα, μια μπύρα και ένα παγωτό. Χμμμ, θα είναι δύσκολο”.

Τι περιλαμβάνει όμως αυτή η δίαιτα αποτοξίνωσης;
Πολύ απλά ετοιμάζεις δύο shakes από φυσικά υλικά -κατά κύριο λόγο φρούτα και λαχανικά- με τα οποία αντικαθιστάς το πρωινό και το βραδινό σου. Το μόνο στέρεο και κανονικό γεύμα είναι το μεσημεριανό. Παράλληλα το ζευγάρι έπαιρνε κάποια συμπληρώματα διατροφής -κατά κύριο λόγο προβιοτικά- τα οποία και βοηθούν τον οργανισμό να ρυθμίσει καλύτερα τις λειτουργίες του.

Σύμφωνα με το ίδιο πρόγραμμα η Demi είχε να επιλέξει από μια λίστα με τρόφιμα που μπορούσε να καταναλώσει. Για την ακρίβεια θα έπρεπε να αποφύγει τροφές που μπορούσαν να εμποδίσουν την ομαλή λειτουργία της πέψης και της χώνεψης, τροφικές αλλεργίες ή ευαισθησίες. Αν λοιπόν ένιωθε έντονη πείνα στο ενδιάμεσο θα μπορούσε να επιλέξει κάποιο σνακ από τη συγκεκριμένη λίστα τροφίμων. Μπορείς να δεις περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα κάνοντας κλικ εδώ.
*Αυτό το πρόγραμμα είναι αυτό που η ίδια έχει αναρτήσει στο twitter της. Τα περισσότερα μέσα όμως γράφουν ότι για 21 μέρες πίνει μόνο ένα χυμό βασισμένο στο λεμόνι.

Οι αντιδράσεις των θαυμαστών
Την ίδια στιγμή που η ίδια μιλούσε για επιστροφή σε υγιεινό τρόπο ζωής, οι θαυμαστές της είχαν άλλη άποψη και την διατύπωναν ανοικτά.

“Δεν μπορώ να πιστέψω πως κάθεσαι νηστική κατ’ αυτόν τον τρόπο. Δεν είναι καθόλου υγιεινό ξέρεις. Το μυαλό και σώμα χρειάζονται ‘καύσιμα’ για να λειτουργήσουν σωστά” της αναφέρει η Chazzyb31 για να λάβει την απάντηση. “Νομίζω πως πρέπει να το ψάξεις περισσότερο το πρόγραμμα αποτοξίνωσης που ακολουθώ, το οποίο και δεν περιλαμβάνει αφαγία. Το θέμα είναι να δώσεις τη σωστή τροφή στο σώμα!” απαντά η Demi Moore.

Προφανώς, η Chazzyb31 μιλούσε για τα λεμόνια, ενώ η Demi Moore για το παραπάνω διατροφικό πρόγραμμα. Όπως και να ‘χει συνομίλησε με μια σταρ!

Τι πρόγραμμα εξάσκησης ακολουθεί;
Φαίνεται πως η Demi έχει μπει στον κόσμο της γυμναστικής πιο έντονα τα τελευταία χρόνια που ζει μαζί με τον αθλητικό Aston Kutcher. Αν και φαίνεται πως έχει δοκιμάσει κάθε είδος γυμναστικής από yoga και pilates μέχρι απλό ποδήλατο, το πρόγραμμα γυμναστικής της είναι συγκεκριμένο. Χωρίζει τα σημεία του σώματος που θέλει να γυμνάσει σε τρεις κατηγορίες και επικεντρώνεται σε κάθε ένα από αυτά μία φορά την εβδομάδα. Συγκεκριμένα ακολουθεί…

Ημέρα Πρώτη: Κορμό και πάνω μέρος του σώματος

Ημέρα Δεύτερη: Καρδιαγγειακή άσκηση για συνολική ενδυνάμωση

Ημέρα Τρίτη: Κάτω μέρος του σώματος και πλάτη

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Blake Lively Ελένη Φουρέιρα Gisele

Shakira Elisabetta Canalis Courteney Cox

And More